Na co se právě sbírají body v obchodech? Kuchyňské spotřebiče, domácí wellness i televize zdarma

Zákaznice u pokladny v obchodě podává kartičku prodavačce Robert Kneschke / Shutterstock.com

Nakupujete často v obchodech Albert, BILLA, Kaufland, Penny nebo Terno? Pak nezapomeňte při placení předkládat věrnostní kartičky. Body se vám tentokrát budou hodit (nejen) na levnější vybavení domácnosti. Od kuchyně až po koupelnu. Jaké věrnostní kampaně nyní v supermarketech a hypermarketech probíhají? A jak v rámci nich nasbírat body co nejrychleji, abyste stihli využít co nejvíce slev a výhodných nabídek?

Přečtěte si také

Opory pro zahradní rostliny aneb Praktické dekorace, které vaše zahrada nutně potřebuje

Albert: Domácí relax v biobavlně

S novou sběratelskou kampaní se budete i doma cítit jako v lázních. Atmosféru wellness si vykouzlíte s více než desítkou produktů od značek Frotery a TrueLife. V nabídce najdete několik variant a velikostí měkkých BIO ručníků či osušek, vyhřívanou deku, aroma difuzér s LED osvětlením, ručník na vlasy z mikrovlákna či masážní kartáč na tělo.

„V kampani jsme také mysleli i na nejmenší a zařadili jsme proto do nabídky i dětskou osušku s oušky a kapucí,“ doplňuje Renata Zákravská z oddělení marketingu Albert. Produkty lze získat se slevou až 70 %.

  • Jak sbírat body? Za každých utracených 200 Kč získáte ve všech prodejnách Albert 1 bod, buďto ve formě samolepky (ve sběratelské kartičce najdete již 2 předtištěné), nebo digitálně v aplikaci Můj Albert (zde získáte dokonce 3 předvyplněné body). Pro uplatnění slevy potřebujete 8 bodů.
  • Tip pro rychlejší sbírání: Nákupem vybraných akčních produktů získáte další body navíc. Jejich přehled vždy najdete v aktuálním letáku.
  • Věrnostní kampaň probíhá do 5. března 2024, nebo do vyčerpání zásob.
Kampaň v obchodě Albert zaměřená na wellness Albert.cz

BILLA: Stylové nádobí Dolce Vita opět v prodejnách

Obchodní řetězec BILLA letos startuje svoji první věrnostní akci se stylovou kolekcí kameninového nádobí Dolce Vita. Zákazníci získají nádobí za nasbírané samolepky a doplatek, členové BILLA Klubu navíc na dané výrobky obdrží věrnostní slevu navíc. Kampaň odstartovala 24. ledna a bude končit těsně před velikonočními svátky 19. března.

Členové BILLA Klubu mohou nádobí zakoupit dokonce s ještě výhodnější cenou. „Našich zákazníků si vážíme, a proto jsme pro ně připravili novou věrnostní akci, kdy získají stylové nádobí za výhodné ceny. Díky kolekci Dolce Vita zažijí atmosféru italské kuchyně i v těchto zimních měsících,“ říká Dana Bratánková, vedoucí korporátní komunikace & Public Affairs BILLA ČR.

  • Jak na to? Každý zákazník obdrží za nákup v hodnotě 250 Kč na prodejnách BILLA jednu nálepku. Po získání 8 nebo 15 samolepek si vybere výrobek z kolekce Dolce Vita a po doplacení určité částky si jej odnese domů.
  • Platí, že čím více nasbíraných samolepek, tím vyšší sleva.

Kaufland: Nádobí a spotřebiče Tefal

Vybavte svou kuchyni užitečnými pomocníky prověřené značky Tefal. Navíc se slevou až 60 %. Při nákupu spotřebičů, jako je horkovzdušná fritéza, sendvičovač, kontaktní gril nebo rýžovar, díky tomu ušetříte až 1 000–2 000 Kč z běžné doporučené ceny. V nabídce kromě již zmíněných najdete také topinkovač, tyčový mixér a pánve nebo hrnce s poklicí v různých velikostech.

  • Jak sbírat body? Za každých utracených 200 Kč získáte 1 věrnostní bod. Pro uplatnění slevy na jeden akční produkt potřebujete 10 bodů (2 obdržíte na sběratelské kartě již předtištěné).
  • Body se vydávají do 6. února 2024, uplatnit je lze až do 11. února 2024, případně do vyprodání zásob.
Kampaň obchodu Kaufland zaměřená na spotřebiče a nádobí značky Tefal Kaufland.cz

PENNY: Profesionální vybavení kuchyně Vivess

Rozhodli jste se od nového roku více času trávit v kuchyni přípravou zdravé domácí stravy, nebo vaše výbava potřebuje pořádnou obměnu? Právě teď máte ideální šanci získat stylové a kvalitní nádobí a elektrické spotřebiče značky VIVESS se slevou až 66 %.

„Výrobky v kampani ocení všichni, kteří chtějí vařit rychle, ale třeba i zdravěji. Za své body mohou zákazníci získat nejen různé varianty hrnců a pánví, ale i velmi výkonné kuchyňské spotřebiče. V nabídce je například horkovzdušná fritéza, která dovoluje připravovat pokrmy v duchu zdravé kuchyně, zcela bez použití oleje,“ popisuje Vít Vojtěch, vedoucí strategického marketingu PENNY. Milovníky vaření dále potěší pekáč s poklicí, tyčový mixér, elektrické struhadlo nebo sekáček na potraviny.

  • Jak sbírat body? Za každých 200 Kč svého nákupu obdržíte 1 samolepku. K získání slevy z nabízené kolekce potřebujete 10 bodů. Kampaň trvá až do 3. dubna 2024.
  • Tip pro rychlejší sbírání: Podobně jako v Albertu můžete body střádat rychleji díky nákupu vybraných produktů, které najdete vyznačené v aktuálním letáku Penny.
Kampaň obchodu Penny zaměřená na spotřebiče a nádobí Vivess Penny.cz

Terno: Hodnotné dárky pro věrné zákazníky

Také ve všech prodejnách Terno můžete za své nákupy sbírat na věrnostní kartičku body. A ty potom vyměnit za zajímavé dárky, které obdržíte zcela zdarma. V aktuální kampani jsou dárky rozdělené do několika kategorií podle toho, kolik k jejich získání potřebujete bodů. Vybírat můžete z nejrůznějších produktů. Od kuchyňských spotřebičů a pomocníků, hraček pro děti, vybavení pro úklid, drogerie či nápojů přes spotřební elektroniku až po outdoor vybavení.

  • Jak sbírat body? Za každou utracenou korunu se vám na věrnostní kartičku nahraje 1 bod. K vyzvednutí dárků z první bodové (cenové) kategorie potřebujete alespoň 10 000 bodů. Pro dosažení nejhodnotnějších předmětů, mezi kterými je mimo jiné LCD televize, čistička vzduchu nebo kuchyňský robot, potřebujete nasbírat 300 000 bodů.
  • Současná nabídka dárků je platná od října minulého roku do 31. března 2024 (poté může být nabídka obměněna).

Zdroje: tiskové zprávy jednotlivých řetězců