Vyzvedněte si balík, kde chcete. Balíkovna rozšířila výdejní místa o 1 200 Alzaboxů

Alzabox s výdejní sítí Balíkovna Česká pošta

Doručení zásilky téměř do jakékoli provozovny, která je k dispozici. To je budoucnost doručování balíčků. Koncept Balíkovna České pošty nyní navázala spolupráci se společností Alza a rozšiřuje svou výdejní síť o více než 1 200 míst po celé republice. Dohromady tak bude disponovat více než 7 000 výdejními místy.

Přečtěte si také

Jaká bude otevírací doba v obchodech o státních svátcích 1. a 8. května 2024?

Dost bylo čekání

Samoobslužný výdej balíků, který můžete využít kdykoli a kdekoli. Už žádné fronty při čekání na vydání balíku na poště. To svým zákazníkům přináší koncept Balíkovna, který kopíruje nabídku konkurenčních firem.

Zákazníci si své balíčky tak mohou vyzvednout například v potravinách, papírnictvích či vybraných prodejních místech Sazka. Stačí přijít, zadat nebo sdělit přidělený kód a zásilka je vaše.

Vyzvednutí kdykoli a kdekoli

Pro balíček z výdejní sítě Balíkovny si od 1. března můžete zajít i do některého z AlzaBoxů. Balíkovna se nově propojila s Alzou a svou síť výdejních míst tak rozšířila o 1 200 poboček. Její zákazníci si tak budou moci vyzvednout své balíčky na více než 7 000 místech po celém Česku.

„Zapojení AlzaBoxů do sítě výdejních míst Balíkovny je dalším logickým krokem, jak co nejefektivněji reagovat na potřeby klientů. Naší dlouhodobou snahou je, aby si zákazníci své zásilky mohli vyzvednout pokud možno cestou z práce, co nejblíže svému bydlišti, nebo třeba i na dovolené,“ uvedla ředitelka Balíkovny Lenka Kristová.

Paní za přepážkou v Balíkovně České pošty Česká pošta

Dokonale dostupná výdejní místa

Balíkovna tak dělá krok vstříc budoucnosti, v níž si zákazníci budou moci vyzvednout svou zásilku prakticky kdekoli po České republice.

„Síť AlzaBoxů budujeme jako otevřenou platformu pro všechny. Jak zákazníci, tak i dopravci mohou těžit z její výborné dostupnosti, kapacity a uživatelské přívětivosti. Napojení tak významného partnera, jakým je Balíkovna České pošty, je pro nás dalším podstatným krokem k tomu, aby se naše chytré výdejní schránky staly skutečně univerzálním místem pro odběr zboží z jakéhokoliv e-shopu,“ dodal k tématu místopředseda představenstva Alza.cz Jakub Krejčíř.