Kaufland Card v mobilu = Maximum výhod

Grafika k výhodám aplikace Kaufland Card Kaufland

Kaufland Card oslavila už třetí výročí svého působení na českém trhu a za tu dobu si ji pořídilo téměř 2 500 000 zákazníků. Více než 60 % z nich používá kartu v aplikaci ve svém mobilním telefonu.

Přečtěte si také

5 výborných receptů za pár korun: Tahle jídla uvaříte do 100 Kč

Budoucnost Kaufland Card vidí řetězec v jejím digitálním rozvoji, proto neustále vyvíjí nové funkce, které zákazníkům přinášejí další výhody nebo jim usnadňují nakupování. Díky tomu podíl zákazníků s digitální kartou rychle roste a aplikaci využívají častěji.

Kaufland Pay má mnoho výhod

Jednou z nejzajímavějších novinek v aplikaci je spuštění nové platební metody – Kaufland Pay. Zákazníci si mohou aplikaci spárovat se svou platební kartou a pak už mohou platit rovnou v aplikaci. Kaufland Pay navazuje na funkci K-Scan a spolu tvoří nejrychlejší a nejjednodušší způsob, jak nakupovat v Kauflandu. Zákazníci si mohou nákup skenovat průběžně sami svým telefonem a pak jen zaplatí na samoobslužné pokladně. Na některých prodejnách jsou navíc vyhrazené pokladny zvlášť pro nákupy s K-Scanem a celý nákup pak proběhne ještě rychleji.

Nezmeškejte privátní značky v akci

Hlavní výhody Kaufland Card v mobilní aplikaci

  • Více slevových kupónů a jejich snadnější aktivace.
  • Přehled o nákupech a možnost reklamovat zboží i bez papírové účtenky.
  • Skenování nákupu telefonem a následné zaplacení na vyhrazených samoobslužných pokladnách.
  • Možnost vylosovat si kupóny v Kaufland kolo štěstí.
  • Kupóny na slevy u našich partnerů (např. EuroOil, KFC, Fokus Optik, Alpine Pro, Marionnaud, ETA).

Získat digitální Kaufland Card je pro zákazníky velmi snadné. Stačí si stáhnout aplikaci Kaufland a vyplnit krátký registrační formulář. Pokud už má zákazník plastovou kartu, je to ještě jednodušší – v aplikaci se místo registrace rovnou přihlásí pomocí e-mailu nebo telefonního čísla a hesla, na které má už registrovanou plastovou kartu. V aplikaci pak uvidí i body, které nasbíral se svou plastovou kartou a může je hned vyměnit za slevové kupóny.

Aplikace Kaufland je nejlepší způsob, jak využít nabízené maximum výhod

Někteří zákazníci si sice své karty nahrávají do aplikace (mobilní peněženky) jako Stocard nebo Portmonka, protože si nechtějí stahovat další aplikaci. Ale v jiné než Kaufland aplikaci nefungují výhody digitální Kaufland Card. Není možné si v nich například aktivovat kupóny, sledovat historii svých nákupů, sbírat body, využívat výhody u partnerů nebo používat K-Scan a K-Pay.

Bližší informace o maximu výhod s digitální Kaufland Card a návod na její založení najdete na Kaufland Card | Kaufland.