Ulehčete peněžence a vyhrajte poukázku na nákup za 3 000 Kč do Kauflandu

Plakát, na kterém jsou nápisy Soutěž o 3 dárkové poukazy na nákup za 3 000 Kč a Připraveni do školy, logo Kauflandu a Kupi.cz a tři děti Kaufland / Kupi.cz

Ve spolupráci s řetězcem Kaufland jsme si pro vás připravili soutěž o tři poukázky na nákup v hodnotě 3 000 Kč. Nemusíte se nikde registrovat ani nic sdílet! Stačí nám, když pod soutěžní post napíšete, co by potěšilo vašeho školáka z aktuálního akčního letáku Kaufland.

Přečtěte si také

Jak se liší výživové hodnoty slepičích vajec z velkochovů ve srovnání s těmi z volného výběhu? Rozdíl je ohromující

Vše do hodin i na přestávku!

Letní prázdniny se chýlí ke konci, začíná příprava do školy a tradiční shon po školních potřebách. Rodiče proto jistě potěší, že v Kauflandu odstartovala kampaň Back to School. Celá šíře školního sortimentu, od aktovek, sešitů, výtvarných potřeb, krabiček na svačiny až po psací stůl a židle, je k dostání právě teď ve všech prodejnách Kaufland za skvělé ceny!

A protože víme, že výbava pro školáka není levnou záležitostí, připravili jsme si pro vás s Kauflandem soutěž o tři poukázky za 3 000 Kč na nákup.

Soutěžní post Kupi.cz a Kauflandu Kupi.cz

Vyhrajte nákup za tři tisíce v Kauflandu

Zapojte se do soutěže, která probíhá na Facebooku Kupi.cz, kde máte možnost vyhrát jeden ze tří poukazů v hodnotě 3 000 Kč na nákupy v Kauflandu, a vybavte svého školáka do nového školního roku.

Jak soutěžit?

  1. Prolistujte si akční leták Kauflandu zde: nakupi.cz/kaufland-zpatky-do-skoly.
  2. Napište nám do komentářů pod soutěžní příspěvek na Facebooku Kupi, co z aktuálního letáku by vašeho školáka potěšilo nejvíc a proč.
  3. Soutěž probíhá od středy 24. srpna 2022 do 30. srpna 2022, 23:59 hod. Tři výherce, kterým během září pošleme poukázky na nákup v hodnotě 3 000 Kč, vyhlásíme 31. srpna 2022.