Rapperka Cardi B se spojila se značkou Reebok a vznikly z toho tenisky pro silné a nezávislé ženy

Rapperka Cardi B drží tenisky Reebok Reebok

Reebok loni opět obnovil spolupráci se známou rapperkou Cardi B a teď je konečně na světě jejich společné dílo. Jedná se o tenisky z nové kolekce B Unexplainable, v překladu „Buď nevysvětlitelná“. Cardi B skrze ně šíří poselství, podle něhož by měly být ženy více spontánní a netrápit se předsudky.

Přečtěte si také

Jak odstranit skvrny z oblečení a vybělit zaprané prádlo? Poznejte triky našich babiček, které opravdu fungují

Tenisky s příběhem: Cardi B nechce, aby byly ženy neustále pod tlakem

Společnost má na ženy nespočet nároků. Musí být ty nejlepší matky, kuchařky, milenky a uklízečky. Pokud vybočí ze zajetých stereotypů, společnost se na ně dívá skrz prsty. Ženy jsou tak často vystavované tlaku ze strany vnějšího světa a pociťují stres z toho, že něco pokazí nebo neudělají správně. A přesně to je podle raperky Cardi B problém.

Proto se spojila se sportovní značkou Reebok a vytvořila tenisky z kolekce B Unexplainable neboli „Buď nevysvětlitelná“. Raperka si stojí za tím, že ženy mohou být více spontánní, dělat unáhlená rozhodnutí, oblékat se, jak chtějí a dělat si, co chtějí. A za žádných okolností by se za to neměly cítit provinile.

Tenisky B Unexplainable Reebok

Moderní design a nadčasové materiály

Cardi B není jen známá raperka, ale také vášnivá milovnice módy. Nebojí se být extravagantní, ráda vyniká v davu a je středem pozornosti. Od toho se také odvíjí vzhled tenisek, které jsou šik a nikdo vás v nich nepřehlédne. V botníku se budou doslova vyjímat.

Nejnovější tenisky z dílny Reebok X Cardi B krásně obepnou vaši nohu. Jsou na menší platformě, takže vás i opticky o něco zvýší. Zdobí je široký jazyk, který je teď v kurzu, a taky detaily na bočních stranách podrážky. Co se týče materiálů, Cardi zkombinovala semiš a klasickou ekokůži, čímž docílila nadčasového vzhledu, který neomrzí. Boty si můžete zakoupit ve čtyřech barevných provedeních – krvavě červené, vojenské zelené, sladké růžové a sněhově bílé.

A kde tuto žhavou novinku pořídíte? Buď na stránkách Reeboku nebo ve Footshopu. Jejich cena se pohybuje od 1 249 do 2 899 Kč, podle daného modelu a barvy. Cardi totiž pořád vymýšlí další a další barvy a způsoby provedení, takže se ještě rozhodně máme na co těšit. Kolekce obsahuje nejen tenisky, ale také teplákové soupravy, legíny a další sportovní kousky.

Celebrity a poselství: kdo další něco předává světu skrz produkty a reklamu?

Kylie Jenner – Kylie Skin

  • Miliardářka a nejmladší členka rodu Kardashianů, Kylie Jenner, vytvořila před časem kosmetickou značku Kylie Skin.
  • Je výjimečná tím, že je vhodná jak pro ženy, tak i pro muže, není testovaná na zvířatech a je veganská, bezlepková a dermatologicky testovaná. Kylie chtěla svým fanouškům ukázat, že to jde i jinak, a sklidila úspěch.
Kosmetika Kylie Skin od Kylie Jenner Kylie Skin

Taťána Gregor Brzobohatá

  • Modelka a jediná Češka, která v roce 2006 zvítězila na celosvětové soutěži krásy Miss World, Taťána Gregor Brzobohatá, spolupracuje se značkou Hartmann.
  • Využila svou slávu k tomu, aby mohla ostatní upozorňovat na nejrůznější aktuální zdravotní témata.