Jedna z nejlépe placených zpěvaček světa se znovu předvedla: její nejnovější kolekce jde na dračku

Zpěvačka Beyoncé v různých outfitech Adidas

Beyoncé před pár dny vypustila do světa svou nejnovější módní kolekci. Její značka Ivy Park se již počtvrté spojila se sportovní ikonou Adidas Originals – a jejich spolupráce opět nezklamala. Kolekce nese tematický název Rodeo, protože jsou jednotlivé kousky inspirované divokým západem.

Přečtěte si také

Recept na rychlé vafle, které jsou hotové za pár minut a báječně chutnají!

Sportovní styl s pořádnou dávkou sexappealu

Beyoncé už dávno není jen známou zpěvačkou, dnes už je i zdatnou módní návrhářkou. Nejnovější kolekce její značky Ivy Park vznikla opět ve spolupráci se sportovním gigantem Adidas Originals. Tentokrát její módní kousky obsahují prvky divokého západu a celkově oslavují americkou kulturu.

Celá kolekce je ve sportovním stylu, ale nenechte se zmást – je taky pořádně sexy. Celkem zpěvačka vytvořila 58 stylů oblečení, 5 stylů obuvi a 13 doplňků – klobouky, kšiltovky atd.

Kousky pro ženy všech tvarů a velikostí

Beyoncé si při tvorbě nových kolekcí pokaždé zakládá na tom, aby byly dostupné pro každého – jak pro štíhlé ženy, tak i pro ženy plnějších tvarů. Svoje slovo dodržela i tentokrát a nejnovější kousky z její dílny si můžete pořídit i ve velikosti 4XL.

Zpěvačka si pohrála také s materiály. Těšit se můžete na trendy tmavou džínovinu, která dokonale obtáhne vaši siluetu. Radost si můžete udělat také těžkým francouzským flanelem, který krásně zahřeje, a zároveň udělá parádu. Střihově vsadila Beyoncé na zvonové džíny, džínový overal, pohodlnou teplákovou soupravu, sportovní legíny a mnoho dalšího.

A jak jsou na tom jednotlivé kousky cenově? Pokud jste očekávali extrémně vysoké ceny, nejspíš budete příjemně překvapeni.

Model v tričku značky Adidas Adidas

Které další celebrity propojily své jméno se slavnou značkou?

Beyoncé se se svou značkou Ivy Park zvládla vyšplhat pořádně vysoko. Jí navržené kousky se prodávají a mají popularitu – ale co konkurence? Zpěvačka není jediná, která se rozhodla prozkoumat módní průmysl.

Rihanna a Puma

  • Zpěvačka Rihanna je pro Beyoncé celkem silnou konkurentkou. Už několik let spolupracuje se sportovní značkou Puma, se kterou již vytvořila několik kolekcí, a to od topů až po boty. Zpěvačka dokonce získala cenu za nejlepší obuv roku 2016 – šlo o tenisky z dílny Puma, konkrétně typ Creeper.
  • Mimo to si barbadoská kráska tyká i s kosmetickým průmyslem – její kosmetická značka Fenty Beauty, která je k dostání v prodejnách Sephora, patří mezi nejprodávanější na světě.

Jennifer Lopez a Guess

  • I latinská sexbomba, zpěvačka Jennifer Lopez, si přičichla k módnímu odvětví. Od roku 2018 spolupracuje se světoznámou značkou Guess. Objevuje se na titulkách časopisů, na billboardech a také na fotkách přímo v prodejnách.