1/0
Podzimní desert plný vůní skořice, dýně a čokolády. Dýňové mramorové brownies jsou jemné, vláčné a skvělé pro každou příležitost. Snadno je připravíte a jejich krásný mramorový efekt zaujme na první pohled. Když vezmete první kousek do ruky – neodoláte! Upečte si je a užijte si tu pravou podzimní atmosféru.
Předehřejte troubu na 180 °C a připravte čtvercovou formu s pečicím papírem.
Rozpusťte čokoládu s máslem v kastrůlku a míchejte dohladka. Nechte mírně vychladnout.
V míse vyšlehejte 3 vejce s krupicovým cukrem do světlé pěny.
Přimíchejte rozpuštěnou čokoládu s máslem, poté přidejte mouku a sůl, aby vzniklo hustší těsto.
V jiné míse smíchejte dýňové pyré, krémový sýr, moučkový cukr, 1 vejce, skořici a muškátový oříšek do hladké směsi.
Do formy nalijte čokoládové těsto, uhlaďte ho a navrch přidejte dýňovou směs.
Použijte vidličku nebo špejli k jemnému promíchání obou vrstev pro mramorový efekt.
Pečte 35–40 minut, dokud střed není pevný, ale pruží při lehkém zatřesení.
Po upečení nechte brownies vychladnout a poté nakrájejte na kostky.
Líbil se vám recept Dýňové mramorové brownies kostky? Sdílejte jej a podělte se o něj se svými přáteli.