Kedlubnové carpaccio

Čas přípravy: 10 min
Obtížnost: Snadný
Cena: 20 Kč
Redakce Kupi.cz
19. června
Kedlubnové carpaccio zasypané parmazánem, vlašskými ořechy a rukolou, na bílém talíři. Kupi.cz

Kedlubnové carpaccio je jednoduchý a rychlý předkrm, který vás okouzlí svou čerstvostí a lehkostí. Ideál pro letní dny, kdy hledáte lehký předkrm nebo svačinu plnou čerstvých chutí. I když nemáte mandolínu, postačí škrabka, aby plátky kedlubny byly co nejtenčí a pokrm tak zůstal jemný a delikátní.

Recept kedlubnové carpaccio vás vyjde na 10 Kč za 1 porci. 2 porce připravíte za 20 Kč.

Ingredience

Ingredience na recept koupíte výhodně v obchodě Albert za 20 Kč*
*Cenu odhaduje Kupi na základě akčních a běžných cen a je orientační. Našli jste chybu? Dejte nám vědět na e-mail [email protected].

Recept

  • 1

    Kedlubnu oloupejte a nakrájejte na velmi tenké plátky pomocí mandolíny. Pokud nemáte mandolínu, postačí škrabka.

  • 2

    Na kapce olivového oleje velmi rychle osmahněte plátky kedlubny.

  • 3

    Plátky rozložte na talíř, zakápněte olivovým olejem a citronovou šťávou.

  • 4

    Osolte, opepřete a posypte nastrouhaným sýrem, rukolou a nasekanými ořechy.

  • 5

    Podávejte jako předkrm nebo lehkou svačinu.

Zajímavé tipy

Líbil se vám recept Kedlubnové carpaccio? Sdílejte jej a podělte se o něj se svými přáteli.