1/0
Kedlubnové carpaccio je jednoduchý a rychlý předkrm, který vás okouzlí svou čerstvostí a lehkostí. Ideál pro letní dny, kdy hledáte lehký předkrm nebo svačinu plnou čerstvých chutí. I když nemáte mandolínu, postačí škrabka, aby plátky kedlubny byly co nejtenčí a pokrm tak zůstal jemný a delikátní.
Kedlubnu oloupejte a nakrájejte na velmi tenké plátky pomocí mandolíny. Pokud nemáte mandolínu, postačí škrabka.
Na kapce olivového oleje velmi rychle osmahněte plátky kedlubny.
Plátky rozložte na talíř, zakápněte olivovým olejem a citronovou šťávou.
Osolte, opepřete a posypte nastrouhaným sýrem, rukolou a nasekanými ořechy.
Podávejte jako předkrm nebo lehkou svačinu.
Líbil se vám recept Kedlubnové carpaccio? Sdílejte jej a podělte se o něj se svými přáteli.