1/0
Ředkvičkový koláč s medovou ricottou je skvělou volbou pro lehkou večeři nebo originální svačinu. Kombinace jemného těsta a krémové, mírně sladké náplně z ricotty a krémového sýra, spolu s osvěžujícími plátky ředkviček, vám přinese skutečný kulinářský zážitek.
V misce smíchejte mouku, sůl a droždí.
Přilijte teplou vodu a vypracujte těsto, dokud není hladké a pružné.
Těsto nechte zhruba 30 minut kynout na teplém místě pod utěrkou.
V míse utřete ricottu s krémovým sýrem, medem, solí a pepřem.
Rozválejte těsto na plech a potřete krémovou směsí. Rovnoměrně na něj poklaďte ředkvičky.
Pečte v troubě předehřáté na 220 °C asi 15 minut, dokud není koláč zlatavý.
Před podáváním mírně nechte koláč vychladnout.
Líbil se vám recept Ředkvičkový koláč s medovou ricottou? Sdílejte jej a podělte se o něj se svými přáteli.