1/0
Představte si vůni čerstvého pečiva a jemné slané nádivky, která dokonale ladí s příjemnou křupavostí povrchu těchto muffinů. Nádivkové muffiny přinášejí osvěžující kombinaci tradičních chutí ve stylu, který je perfektní na víkendový brunch nebo rodinné setkání. Starší pečivo najde své uplatnění spolu s uzeným masem a petrželkou, takže nejen že snížíte odpady, ale vykouzlíte i něco velmi speciálního.
Zapněte troubu a předehřejte ji na 180 °C. Připravte si plech na muffiny a vyložte ho papírovými košíčky.
Rohlíky nakrájejte na kostičky asi 1 × 1 cm a vložte je do mísy.
Zalijte je vlažným mlékem a nechte namočit.
Mezitím nakrájejte uzené maso na malé kostičky a petrželku posekejte nadrobno.
Přidejte k rohlíkům maso a petrželku, směs osolte a opepřete.
Přidejte vejce a všechno důkladně promíchejte.
Naplňte košíčky směsí a pečte asi 25–30 minut do zlatova.
Líbil se vám recept Nádivkové muffiny? Sdílejte jej a podělte se o něj se svými přáteli.