1/0
Králík pečený na moravance jistě zachutná všem milovníkům králičího masa a pečené zeleniny. Králičí maso je velmi dietní a zároveň velmi dobré. Pojďte se s námi pustit do přípravy. Věříme, že si recept oblíbíte.
Očištěná králičí stehna osolte, opepřete, přidejte sušený česnek, máslo, potřete omáčkou a dejte do pekáče.
Nakrájejte slaninu a nasypejte ji na maso.
Poté vyjměte z Moravanky větší kousky zeleniny, pokrájejte je a přidejte včetně nálevu k masu.
Pečte v zakrytém pekáčku cca 60 minut, pak maso oberte z kostí, polijte smetanou, trochu posypejte moukou a dejte odkryté zapéct.
Maso vyjměte, zbytek rozmixujte a můžete servírovat.
Líbil se vám recept Králík pečený na Moravance? Sdílejte jej a podělte se o něj se svými přáteli.