SZPI

Státní zemědělská a potravinářská inspekce varuje před nebezpečným doplňkem stravy ze Slovenska
Státní zemědělská a potravinářská inspekce varuje před nebezpečným doplňkem stravy ze Slovenska
V plechovce makrel Kaiser Franz Josef objevila inspekce nebezpečnou látku histamin
V plechovce makrel Kaiser Franz Josef objevila inspekce nebezpečnou látku histamin
Tesco muselo stáhnout paštiku původem z Polska. Místo husích jater obsahovala ta kuřecí
Tesco muselo stáhnout paštiku původem z Polska. Místo husích jater obsahovala ta kuřecí
V obchodech se prodávaly kuřecí kousky se salmonelou. Nemáte je v mrazáku doma také?
V obchodech se prodávaly kuřecí kousky se salmonelou. Nemáte je v mrazáku doma také?
V obchodech se omylem prodávaly jedovaté houby v plechovce. Nemáte tento výrobek doma?
V obchodech se omylem prodávaly jedovaté houby v plechovce. Nemáte tento výrobek doma?
Produkty z internetu, které likvidují „čínské koronaviry“, nefungují
Produkty z internetu, které likvidují „čínské koronaviry“, nefungují
V Česku se vyrábějí kvalitní potraviny, dokazuje zpráva Státní zemědělské a potravinářské inspekce
V Česku se vyrábějí kvalitní potraviny, dokazuje zpráva Státní zemědělské a potravinářské inspekce
Na pečivu koronavir nepřežije. Stát si nechal vypracovat laboratorní testy
Na pečivu koronavir nepřežije. Stát si nechal vypracovat laboratorní testy
Češi berou obchody s doplňky stravy útokem. Kontrola ale varuje před nekalými praktikami prodejců
Češi berou obchody s doplňky stravy útokem. Kontrola ale varuje před nekalými praktikami prodejců
Víme, jak bude Státní zemědělská a potravinářská inspekce kontrolovat dvojí kvalitu potravin
Víme, jak bude Státní zemědělská a potravinářská inspekce kontrolovat dvojí kvalitu potravin
Lidl musí stáhnout likér, který je zdraví nebezpečný. Pozor si dejte i na oplatky!
Lidl musí stáhnout likér, který je zdraví nebezpečný. Pozor si dejte i na oplatky!
Každý třetí extra panenský olivový olej v ČR je pančovaný. Jak poznat ten kvalitní?
Každý třetí extra panenský olivový olej v ČR je pančovaný. Jak poznat ten kvalitní?