Mleté maso

Zapečené zelné závitky jako z babiččiny trouby: Pomalu pečené, šťavnaté a skvělé i na druhý den
Rajská omáčka s plněnými paprikami
Čas přípravy: 1 hod Obtížnost: Střední Cena: 112 Kč

Rajská omáčka s plněnými paprikami

Rajská omáčka s plněným paprikovým luskem je velice vděčným jídlem. Nasládlou rajčatovou omáčku si totiž zamilují děti i dospělí. Nejčastěji se podává s knedlíkem, ale skvěle chutná také s těstovinami nebo vařenou rýží.

Rajská omáčka s plněnými paprikami
Podzim voní pečenou dýní: Plněná hokkaido s mletým masem, která zachutná i těm, co dýni „nemusí“
Sekaná, která chutná jako od babičky: Vejce, voňavá klobása a krémová bramborová kaše k tomu
Podložka v baleném mase z obchodu: Není na ozdobu, ani omylem ji nesmíte uvařit
Podzimní klasika z jednoho pekáče: Zapečené mleté maso s dýňovo-bramborovou kaší
Křupavé hotdogy z trouby, které vás zachrání při každé návštěvě. Rychlé, šťavnaté a neskutečně návykové
TikTokový recept: Turkish Pasta s jemným mletým masem a jogurtovou omáčkou
Vypadá stejně, ale opak je pravdou. Mezi mletým a mělněným masem je velký rozdíl. V kvalitě, složení i ceně
Z obyčejné cibule delikatesa: plněné pečené cibule s masem, sýrem a bylinkami zvládne připravit každý
Big Mac jinak? Připravte si doma tuhle neodolatelnou cibulovou rolku se šťavnatou náplní a tajnou omáčkou!
Překvapte rodinu kopřivovými karbanátky z mletého masa. Večeře, kterou zvládnete za 40 minut
Mleté řízky v houbové omáčce: Rovnou udělejte dvojitou dávku, protože každý bude chtít přidat
Tatarák s kapary: Klasika ve vyladěné verzi, která na žádné oslavě nezklame
Po Vánocích výrazně ubývá slev na maso, upozorňuje datová expertka. Radí, jaké maso nakoupit do zásoby ještě před svátky
Lasagne bolognese jako z italské restaurace: Jediný recept, který budete potřebovat
Recept na šťavnatý holandský řízek: Co má český karbanátek se sýrem společného s Holandskem?
Znáte italské polpette? Šťavnaté masové kuličky v omáčce z čerstvých rajčat si zamiluje celá rodina
Gurmánský evergreen české kuchyně: Zabalte sekanou do plátků slaniny a už ji nebudete dělat jinak
Luxusní masové závitky od krajanů z rumunského Banátu: Fantastickou chuť jim dodá kyselý zelný list
28. května slavíme Mezinárodní den hamburgerů: Málokdo ví, že historie tohoto oblíbeného jídla sahá až do 19. století