Asijské potraviny

Milovníci sushi, pozor! V Albertu se objevila vynikající novinka z japonské kuchyně – onigiri
Jak moc jsou polévky ze sáčku škodlivé? Jde o chemickou bombu plnou soli a často i prázdných kalorií
Připomíná citron, ale je mnohem lepší! Supercitrus yuzu u nás čerstvý nekoupíte, přesto se stal hitem
Kam se hrabou obyčejné plněné pirohy: Gyoza knedlíčky jako z japonské restaurace zvládnete připravit i sami doma
Thajská polévka Tom Yum s krevetami. Ideální osvěžení do horkých dnů
Víkendová exotika s asijskou kuchyní: Uvařte si oblíbené závitky, legendární nudle nebo kuře s lahodnou omáčkou
Připravte si výborné domácí sushi jako z restaurace. Fígl s potravinovou fólií značně ulehčí práci a zabrání nepořádku
Letní závitky – jak si tento zázrak asijské kuchyně připravit doma?
Wasabi je poklad z Japonska, který umí více než jen ochutit jídlo
Exotické ovoce longan je zdravé a dostupné i u nás. Jak ho správně jíst?
Švestičky z tak trochu jiné zahrádky. Vyplatí se ochutnat japonské umeboshi?
Znáte pak choi? Tipy, jak ho pěstovat i využít v kuchyni
Připravte si houbový vývar po asijsku! Jak na to?
Samosy jsou plněné taštičky, po kterých se v Asii mohou utlouct
Shnilé, nebo lahodné? Černé limetky odrazují svým vzhledem, po ochutnání ale mile překvapí
Salak: Ovoce s hadí kůží by vás svým vzhledem mohlo odradit, ale to by byla chyba
Kde se vzala Buddhova ruka a proč je o toto ovoce takový zájem?
5 základních ingrediencí pro všechny milovníky asijské kuchyně a proč je mít doma
Co je to konjaková mouka? Po těstovinách z ní rozhodně nepřiberete
Z čeho se vyrábějí krabí tyčinky? Základem jsou levné ryby, ale najdete v nich třeba i žraloky