Albert konečně spustil předvánoční sbírání bodů na LEGO, Kaufland láká na levné Yankee Candle

Žena a dívka, která sedí v nákupním vozíku, jsou v obchodě Shift Drive / Shutterstock.com / Albert.cz

V řetězcích pomalu startují předvánoční věrnostní kampaně. Jednou z nejočekávanějších akcí je vždy sbírání bodů na výrazně levnější stavebnice LEGO, letos je dokonce spustily dva řetězce. K tomu můžete s pěknými slevami pořídit oblíbené svíčky Yankee Candle, pohodlnou výbavu do ložnice i praktické pomocníky do kuchyně. Jaké kampaně nyní probíhají v prodejnách Albert, Kaufland, Penny či drogerii Rossmann a jaká jsou pravidla?

Přečtěte si také

Umělecké dílo na plechu: Rozkvetlá italská focaccia je pastva pro oči i chuťové pohárky

Albert: LEGO stavebnice

Taky čekáte na levnější kostičky, abyste mohli udělat svým dětem radost na Vánoce? Pak můžete vyrazit do supermarketů a hypermarketů Albert, sbírání začalo. Letos je součástí akce 8 polybagů, 6 stavebnic a 1 úložný box.

„Pro malé stavitele jsme připravili několik druhů stavebnic LEGO. Stavebnice a ministavebnice Lego mohou sloužit jako odměna do adventního kalendáře nebo dáreček od čerta a Mikuláše. Děti jistě potěší například stavebnice s motivem Harryho Pottera, Disney, Minecraft a mnoho dalšího,“ přiblížila Kateřina Hanušová z oddělení marketingu obchodů Albert.

Velké stavebnice LEGO® a Duplo koupíte po nasbírání osmi bodů se slevou až 46 %, a to již od 279 Kč; malé pytlíčky se slevou 70 % za 29,90 Kč.

Reklama Albertu na stavebnice LEGO Albert ČR

Albert: Kolekce skleněného nádobí Pyrex

Řetězec Albert již tradičně spustil souběžně dvě sběratelské akce a pro dospělé připravil nádobí a skladovací nádoby francouzské značky Pyrex® vyrobené z borosilikátového skla, které odolá vysokým teplotám v troubě, nízkým v mrazáku i mytí v myčce nádobí.

„Ať už jde o svátek svatého Martina, nebo přípravu těst na vánoční cukroví, chceme našim zákazníkům usnadnit život. Proto jsme pro ně přichystali kolekci obsahující skleněnou mísu, formu na koláč, bochníkovou formu, pekáč s poklicí či různé nádoby na potraviny, které pomohou s přípravou či skladováním v každé kuchyni,“ uvedla Hanušová. S osmi nasbíranými body můžete tyto výrobky získat se slevou až 75 %, ceny začínají na 99,90 Kč.

Jak sbírat body v Albertu?

  • Za každých utracených 200 Kč získáte ve všech prodejnách Albert jeden bod. Pro uplatnění slevy na daný výrobek s nižším doplatkem potřebujete 8 bodů.
  • Samolepky dostanete na pokladně a nalepíte do sběratelské kartičky, kde jako bonus získáte již dva body předtištěné, nebo sbíráte digitálně v aplikaci Můj Albert, ve které jsou předvyplněné dokonce tři body.
  • V aplikaci Můj Albert v sekci Peněženka/Body můžete také zvolit sdílení bodů a spolu s rodinou nebo kamarády sbírat slevy rychleji.
  • Akce trvá od 1. listopadu 2023 až do 2. ledna 2024, nebo do vyprodání zásob.

Rossmann: LEGO pro kluky i holky

Kromě prodejen Albert vsadily letos na stavebnice Lego i drogerie Rossmann. Ty nabízí v rámci sběratelské kampaně úplně jiné druhy stavebnic než Albert, se slevou proto můžete koupit ještě více kolekcí a sad. Vybírat zde můžete ze stavebnic LEGO® Classic, Duplo, Creator 3 v 1, Friends, Technic nebo City. Pro získání slevy potřebujete 30 bodů, poté stačí doplatit sníženou částku, která začíná na 69,90 Kč.

Stavebnice Lego Classic Rossmann Česká republika / Facebook

Jak sbírat body v drogeriích Rossmann?

  • Akce je určena pouze pro členy Rossmann Club, sbírání bodů probíhá v mobilní aplikaci Rossmann.
  • Za každých utracených 100 Kč se vám při předložení digitální kartičky nahraje do aplikace 1 bod. Nákupem speciálně označených produktů z aktuálních letáků lze získat body navíc.
  • Po nasbírání 30 bodů doplatíte nižší částku podle zvoleného typu výrobku.
  • Věrnostní akce trvá do 28. 11. 2023, nebo do vyprodání zásob.

Kaufland: Yankee Candle

Provoňte svůj byt oblíbenými svíčkami. V nabídce věrnostní kampaně najdete velké i střední svíčky s výběrem těch nejlepších podzimních, zimních a vánočních vůní, stejně tak difuzéry s vonnými tyčinkami nebo barevné dárkové sady, které potěší vaše nejbližší jako krásný dárek.

Svíčka, difuzér a dárkové balení Yankee Candle Kaufland

Jak sbírat body v Kauflandu?

  • Za každých utracených 200 Kč obdržíte na pokladně 1 věrnostní bod.
  • Za nasbíraných pět věrnostních bodů si můžete vybrat produkt Yankee Candle za akční věrnostní cenu se slevou až 47 % (vyplněnou kartu stačí odevzdat u pokladny).
  • Body lze sbírat od 25. 10. do 21. 11. 2023 a uplatnit až do 26. 11. 2023, nebo do vyprodání zásob.

Penny: Ložní prádlo, deky a ručníky Naturtex

Zachumlejte se během sychravých dnů do pohodlné kolekce ložního prádla značky Naturtex. Sáhnete po přikrývce, polštáři, hebké dece s beránkem, dětské dece s plyšovou hračkou 2 v 1, nebo po kvalitních bavlněných osuškách a ručnících s vysokou gramáží? Všechny výrobky zaručují vysokou kvalitu a jsou ideální také jako skvělé vánoční dárky, které potěší i zahřejí.

Prémiové vybavení do koupelny a ložnice nyní získáte se slevou až 68 %, ceny začínají na 79,90 Kč.

Přikrývky, deky, polštáře a ručníky Naturtex Penny Market / Facebook

Jak v Penny sbírat body?

  • Za každých 200 Kč utracených v Penny získáte 1 bod.
  • Po nasbírání 10 bodů předložíte vyplněnou kartičku na pokladně a koupíte vybraný produkt se slevou a příslušným doplatkem.
  • Extra body můžete získat nákupem vybraných produktů od partnerů akce, kterými jsou například Magnesia, Tchibo, Opavia, Orion, Heinz, Staropramen, Lenor, Ariel, Jar, Woolite, Pampers, Somat, Finish či Colgate a mnoho dalších.
  • Akce probíhá od 19. 10. 2023 do 10. 1. 2024, nebo do vyprodání zásob v jednotlivých prodejnách.

Zdroj: Albert.cz, Rossmann.cz, Penny.cz, Prodejny.Kaufland.cz