Ode dneška čeká na zákazníky Lidlu každý den jedna exkluzivní pecka

Prodejna Lidl mimpki / Shutterstock.com

O pondělí 16. 10. mohou zákazníci zakoupit v prodejnách Lidl vybrané produkty s 40% slevou. Každá sleva je přitom unikátní a platí pouze jediný den. Nová akce ještě více podtrhuje snahu Lidlu nabízet zákazníkům ty nejlepší možné ceny na trhu. Speciální slevové akce probíhají aktuálně i v dalších řetězcích.

Přečtěte si také

Češi si zvolili nejoblíbenější e-shop roku. Zabodovala Alza, Knihobot i výrobci montessori hraček

Lidl doplňuje kampaň zaměřenou na dlouhodobé zlevňování výrobků

„Naším dlouhodobým cílem je nabídnout řešení pro zákazníky, kteří vyžadují vysokou kvalitu a zároveň vyhledávají i příznivou cenu. Obojí jim garantujeme našimi privátními značkami i exkluzivními nabídkami. Tímto krokem chceme vyjít vstříc také například rodinám, které musí zvažovat každou korunu. I proto se mezi exkluzivními peckami objevují základní potraviny jako je cukr, mléko nebo tvaroh,“ vysvětluje jednatel společnosti Lidl odpovědný za nákup Zoltán Nepp.

Exkluzivní pecky jsou zastoupeny sedmi výrobky, každý bude za skvělou cenu dostupný jeden den.

  • V pondělí na zákazníky čeká odtučněný tvaroh za 11,94 Kč (původně 19,90 Kč),
  • v úterý budou s 40% slevou k dostání všechny tuňákové konzervy a saláty,
  • středa je pak vymezena trvanlivému plnotučnému mléku za 13,14 Kč (původně 21,90 Kč),
  • ve čtvrtek bude možné uplatnit kupón a získat nižší cenu za tatarskou omáčku nebo majonézu premium,
  • v pátek bude za 16,74 Kč (původně 27,90 Kč) v nabídce cukr krupice a krystal.

O víkendu si pak zákazníci mohou zakoupit lasagne bolognese za 77,94 Kč (původně 129,90 Kč) a v neděli bude 40% sleva platit pro vybrané konzervy, paštiky a masa ve skle.

Jak akce v Lidlu funguje?

Pravidla čerpání akce jsou jednoduchá. V mobilní aplikaci Lidl Plus stačí aktivovat kupón platný pro daný den, nakoupit za více než 300 Kč a získat 40% slevu.

Akce navazuje na Seniorský týden v Lidlu, kdy lidé starší 65 let měli v minulém týdnu slevu na čerstvé ovoce a zeleninu, vejce a nebalené pečivo.

Zákazníci Billa mohou nyní své body vyměnit za slevy

Obchodní řetězec BILLA připravil členům BILLA Bonus clubu kampaň s názvem „Vyměňte své body za slevy“. Se začátkem nového roku představí BILLA svůj věrnostní klub ve vylepšeném kabátě s řadou novinek a vychytávek. Zákazníci proto nyní mohou vyměnit své doposud nasbírané body za zajímavé slevy a odměny. Akce na výměnu bodů odstartovala 4. října a potrvá do 31. října.

Díky kampani „Vyměňte své body za slevymohou zákazníci vyčerpat své dosavadní body, kterým plošně k letošnímu 31. prosinci vyprší platnost, a nechat se odměnit skvělými cenami.

Těšit se mohou např. na hlavní výhru v podobě rodinného nákupu v hodnotě 100 000 Kč, slevy u partnerů Tchibo, Tescoma či Potten & Pannen, dárkové karty nebo slevy na vybrané výrobky či další nákupy.

Tesco nově dává všem studentům s průkazem ISIC slevu 10 %

Obchodní řetězec Tesco a vydavatel studentských průkazů ISIC společnost GTS Alive společně spustili od 2. října 2023 novou slevu pro studenty ve výši 10 procent. Sleva se vztahuje na veškerý sortiment Tesco včetně nepotravinářského zboží, s několika drobnými výjimkami typu tabákových výrobků. Studenti ušetří zmíněných 10 procent i na již zlevněném zboží. Půjde o první studentskou slevu svého druhu mezi řetězci s potravinami v Česku. Studenti si s průkazem ISIC budou moci výhodně nakoupit vždy jednou týdně od pondělí do pátku.

Zdroj: tisková zpráva řetězců Lidl, Billa, Tesco