BILLA Bonus club čeká velká změna. Zákazníci mohou nyní své body vyměnit za zajímavé slevy a odměny

Nápis Billa M-SUR / Shutterstock.com

Obchodní řetězec BILLA připravil členům BILLA Bonus clubu kampaň s názvem „Vyměňte své body za slevy“. Se začátkem nového roku představí BILLA svůj věrnostní klub ve vylepšeném kabátě s řadou novinek a vychytávek. Zákazníci proto nyní mohou vyměnit své doposud nasbírané body za zajímavé slevy a odměny. Akce na výměnu bodů startuje 4. října a potrvá do 31. října.

Přečtěte si také

Opětovné použití přepáleného oleje může způsobit neurologické poruchy, tvrdí nová studie

Billa přichází s novou kampaní. Co nabídne?

Díky kampani „Vyměňte své body za slevy“ mohou zákazníci vyčerpat své dosavadní body, kterým plošně k letošnímu 31. prosinci vyprší platnost, a nechat se odměnit skvělými cenami.

Těšit se mohou např. na hlavní výhru v podobě rodinného nákupu v hodnotě 100 000 Kč, slevy u partnerů Tchibo, Tescoma či Potten & Pannen, dárkové karty nebo slevy na vybrané výrobky či další nákupy.

Ušetřete při nákupu

BILLA se mění a spolu s ní i její věrnostní klub. Pro zákazníky připravujeme mnoho zajímavých novinek, o kterých budeme včas informovat. Aby byl přechod na nové fungování klubu pro zákazníky co nejpohodlnější, přicházíme s touto věrnostní akcí, ve které od nás za své dosavadní body dostanou slevová zvýhodnění a získají přístup k lákavým akčním nabídkám,“ říká Lucie Průšová, vedoucí marketingového oddělení BILLA ČR.

Jak získat slevu?

Členové klubu dostanou za každých 50 bodů jeden los, přičemž v jednom nákupu lze získat až 3 losy. Jakou odměnu za vyměněné body zákazníci získají, se dozví ihned po otevření přední části svého losu. Los je možné obdržet u pokladny s obsluhou, v případě samoobslužných pokladen lze o jejich vydání požádat obsluhu před dokončením nákupu.

Uplatnění slev je individuální a zákazník ho nalezne vždy po otevření přední části losu. Všechna pravidla pro výdej losů, jejich uplatnění a seznam výher nalezne zákazník na www.billa.cz/vymente-body.

Kvůli končící platnosti věrnostních bodů se také dočasně změnila pravidla podmínek členství v BILLA Bonus clubu od 4. října 2023. Zájemci si jejich aktuální znění mohou přečíst na www.billa.cz/podminky-clenstvi.