Seniorský týden v Lidlu: Lidé starší 65 let budou mít slevu na čerstvé ovoce a zeleninu, vejce a nebalené pečivo

Seniorský týden v Lidlu: Lidé starší 65 let budou mít slevu na čerstvé ovoce a zeleninu, vejce a nebalené pečivo Filmbildfabrik/Shutterstock.com

V nadcházejícím týdnu Lidl potěší všechny seniory nad 65 let. Připravil si pro ně totiž dárek v podobě 10% slevy na vybraný sortiment. Ten je možné využít ve všech prodejnách Lidl po celý týden. Speciální slevy pro zákazníky si připravil i další velké řetězce.

Přečtěte si také

Víte, které potraviny byste neměli ohřívat v mikrovlnce? Pozor na vejce i hořlavé chilli

Seniorská sleva v Lidlu

Hlavním cílem společnosti Lidl je nabízet zboží té nejvyšší kvality za nejnižší možné ceny. I proto již nyní v porovnání s koncem předešlého roku zlevnil více než 400 výrobků napříč sortimentem. Tak, aby základní potraviny a další produkty byly cenově dostupnější i pro zákazníky, kteří se potýkají s napjatým rozpočtem.

Kdy bude seniorský týden v Lidlu?

Nyní Lidl přichází s nabídkou zaměřenou na seniory starší 65 let. Od pondělí 9. října do neděle 15. října mohou po prokázání svého věku ve všech prodejnách Lidlu nakoupit ještě levněji. 10% sleva je čeká u čerstvého ovoce a zeleniny, vajec a nebaleného pečiva.

„Našim zákazníkům se snažíme nabízet nízké ceny každý den, touto akcí jsme chtěli vyjít vstříc seniorům. I proto jsme do nabídky zahrnuli produkty podle kategorií, které nakupují velmi často. Zároveň se jedná o produkty, u nichž vlivem inflace za poslední dobu nejvíce vzrostla cena a mohly se tak stát pro řadu lidí nedostupnými. V jídelníčcích by však rozhodně chybět neměly. Symbolicky jsme tuto novinku představili k Mezinárodnímu dni seniorů jako dárek a zároveň poděkování našim zákazníkům,“ představuje jednatel společnosti Lidl Vít Pravda.

Seniorská sleva v Lidl prodejnách Lidl

Jak funguje seniorská sleva v Lidlu?

Týden věnovaný seniorům se v Lidlu objevuje historicky poprvé a doplňuje tak dlouhodobé úsilí Lidlu nabídnout zákazníkům ty nejlepší možné ceny na trhu. Uplatnění slevy je jednoduché. U pokladny stačí slevu oznámit, prokázat svůj věk dokladem s fotografií a následně jen dokončit nákup. Slevu je přitom možné kombinovat s dalšími akcemi a v daném termínu ji využít opakovaně.

Prodejna Tesco Tesco

Tesco nově dává všem studentům s průkazem ISIC slevu 10 %

Obchodní řetězec Tesco a vydavatel studentských průkazů ISIC společnost GTS Alive společně spouštějí od 2. října 2023 novou slevu pro studenty ve výši 10 procent. Sleva se vztahuje na veškerý sortiment Tesco včetně nepotravinářského zboží, s několika drobnými výjimkami typu tabákových výrobků. Studenti ušetří zmíněných 10 procent i na již zlevněném zboží. Půjde o první studentskou slevu svého druhu mezi řetězci s potravinami v Česku. Studenti si s průkazem ISIC budou moci výhodně nakoupit vždy jednou týdně od pondělí do pátku. Více se dočtete v našem článku.

Billa přichází s novou kampaní. Co nabídne?

Zákazníci mohou nyní své body vyměnit za slevy. Obchodní řetězec BILLA připravil členům BILLA Bonus clubu kampaň s názvem „Vyměňte své body za slevy“. Se začátkem nového roku představí BILLA svůj věrnostní klub ve vylepšeném kabátě s řadou novinek a vychytávek. Zákazníci proto nyní mohou vyměnit své doposud nasbírané body za zajímavé slevy a odměny. Akce na výměnu bodů odstartovala 4. října a potrvá do 31. října.

Díky kampani „Vyměňte své body za slevy“ mohou zákazníci vyčerpat své dosavadní body, kterým plošně k letošnímu 31. prosinci vyprší platnost, a nechat se odměnit skvělými cenami.

Těšit se mohou např. na hlavní výhru v podobě rodinného nákupu v hodnotě 100 000 Kč, slevy u partnerů Tchibo, Tescoma či Potten & Pannen, dárkové karty nebo slevy na vybrané výrobky či další nákupy.

Jak získat slevu v Billa?

Členové klubu dostanou za každých 50 bodů jeden los, přičemž v jednom nákupu lze získat až 3 losy. Jakou odměnu za vyměněné body zákazníci získají, se dozví ihned po otevření přední části svého losu. Los je možné obdržet u pokladny s obsluhou, v případě samoobslužných pokladen lze o jejich vydání požádat obsluhu před dokončením nákupu.

Uplatnění slev je individuální a zákazník ho nalezne vždy po otevření přední části losu. Všechna pravidla pro výdej losů, jejich uplatnění a seznam výher nalezne zákazník na stránkách Billa.

BILLA se mění a spolu s ní i její věrnostní klub. Pro zákazníky připravujeme mnoho zajímavých novinek, o kterých budeme včas informovat. Aby byl přechod na nové fungování klubu pro zákazníky co nejpohodlnější, přicházíme s touto věrnostní akcí, ve které od nás za své dosavadní body dostanou slevová zvýhodnění a získají přístup k lákavým akčním nabídkám,“ říká Lucie Průšová, vedoucí marketingového oddělení BILLA ČR.

Zdroj: Tisková zpráva Lidl, Tesco a Billa