Letní sbírání věrnostních bodů: využijte slevy na paliva, výbavu k vodě, jóga doplňky i nože

Žena s nákupním vozíkem s balony, vodní pistolí, nafukovacím kruhem a dalšími letními hračkami Roman Samborskyi / Shutterstock.com

„Sbíráte body?“ Tato otázka opět zaznívá na pokladnách většiny našich velkých řetězců. V supermarketech, hypermarketech i drogeriích se rozjely velké letní věrnostní kampaně a zákazníci mají další příležitost doplnit svou domácnost i prázdninovou výbavu o spoustu užitečných pomocníků za zlomkové ceny. Body se aktuálně sbírají v obchodech Kaufland, Penny, Albert a Rossmann, Billa zase překvapila novou akcí ve spolupráci s čerpacími stanicemi OMV. Jaké slevy na vás v obchodech čekají a jak je získat?

Přečtěte si také

Vynikající zeleninový salát z USA: Je pojmenovaný po restauraci a je pro něj typickým lahodný dresink s parmazánem

Albert: Hurá k vodě

Vyrážíte o prázdninách na vodu nebo do kempu? Pak se vám bude hodit praktická a profesionální výbava od značky Yate, kterou aktuálně pořídíte v prodejnách Albert díky bodům z nákupů za výrazně levnější ceny než jinde v obchodech.

Před dovolenou tak ušetříte i stovky korun a užijete si léto plné dobrodružství. V nabídce věrnostní kampaně najdete nafukovací karimatku, hamaku, nepromokavý vak, skládací sedátko, velkou piknikovou deku, nabíjecí svítilnu či cestovní příbory a sadu dóz na potraviny.

Akce obchodu Albert "Hurá k vodě" Albert ČR

Jak sbírat body v Albertu?

  • Za každých utracených 200 Kč získáte ve všech prodejnách Albert jeden bod. Pro uplatnění slevy na daný výrobek s nižším doplatkem (od 49,90 Kč) potřebujete 8 bodů.
  • Samolepky dostanete na pokladně a nalepíte do sběratelské kartičky, kde jako bonus získáte již 3 body předtištěné, nebo sbíráte digitálně v aplikaci Můj Albert, ve které jsou předvyplněné dokonce 4 body.
  • V aplikaci Můj Albert v sekci Peněženka/Body můžete také zvolit sdílení bodů a spolu s rodinou nebo kamarády sbírat slevy rychleji.
  • Akce trvá do 25. 7. 2023 nebo do vyčerpání zásob na jednotlivých prodejnách.
Čas na osvěžení!

Kupte se slevou Nanuk Míša.

Porovnat slevy

Rossmann: S jógou je život krásnější

Síť drogerií ROSSMANN vsadila ve své nové kampani na jógu a motivaci zákazníků k péči o tělo i mysl. Kromě spolupráce s předními českými fitness trenérkami a vydávání online cvičebních programů také prodloužila trvání akce, v rámci které je možné body z nákupů směnit za slevy na pomůcky pro jógu a fitness doplňky.

Nedávný průzkum společnosti Rossmann totiž ukázal, že 65 % žen cvičí jógu obvykle o samotě, ideálně v domácím prostředí s online videi (36 %). „Právě jim mohou seznamování s jógou usnadnit základní jógové pomůcky z věrnostní kampaně ROSSMANN S jógou je život krásnější. Jde například o sportovní tašky, masážní válce, pěnové bloky na jógu či pohodlné cvičební podložky, bez kterých si podle průzkumu neumí jógu představit 53 % respondentek. To vše ve svěžích trendy barvách,“ přibližuje věrnostní kampaň společnost ve své tiskové zprávě.

Akce obchodu Rossmann "S jógou je život krásnější" Rossmann

Jak sbírat body v drogeriích Rossmann?

  • Akce je určena pouze pro členy Rossmann klubu.
  • Za každých utracených 100 Kč se vám při předložení digitální kartičky Rossmann Club nahraje do aplikace 1 bod. Nákupem speciálně označených produktů z aktuálních letáků lze získat extra body navíc.
  • Po nasbírání 30 bodů doplatíte nižší částku 99 Kč, 299 Kč nebo 399 Kč podle zvoleného typu výrobku.
  • Věrnostní akce trvá po neomezenou dobu do vyčerpání zásob v jednotlivých prodejnách.
Chraňte svou kůži před sluncem

Billa: sleva na paliva OMV

Společnost Billa se rozhodla potěšit své zákazníky řidiče a ve spolupráci s čerpacími stanicemi OMV představila novou věrnostní kampaň. Za nákup nad 500 Kč obdržíte v prodejnách Billa automaticky slevový voucher na benzín, naftu i mycí program TOP. A naopak, pokud u OMV natankujete více než 30 litrů paliva, získáte slevový kupon do obchodů Billa.

„Do našich prodejen se mnoho zákazníků dopravuje osobními vozy, a to zejména při cestách za většími rodinnými nákupy. Věříme proto, že je tato akce potěší a zpříjemní jim nakupování,“ vysvětlila v tiskovém prohlášení Dana Bratánková, manažerka korporátní komunikace a tisková mluvčí BILLA ČR.

Nová věrnostní kampaň obchodu Billa BILLA ČR

Jak získat a uplatnit slevu?

  • Za nákup v hodnotě 500 Kč a více dostanete na pokladnách prodejen Billa při předložení své BILLA Bonus Club karty slevový poukaz.
  • Ten lze využít na vybraných čerpacích stanicích OMV na slevu 2 Kč/l na základní palivo, 3 Kč/l na prémiové palivo nebo na mycí program TOP (lze využít samostatně, i spolu s čerpáním paliva).
  • Slevu mohou zájemci uplatnit jen se zákaznickou kartou v mobilní aplikaci OMV MyStation.
  • Pokud naopak na čerpací stanici OMV natankujete více než 30 litrů paliva, automaticky obdržíte voucher na slevu 50 Kč do prodejen BILLA.
  • Akce potrvá do 31. 8.2023 na vybraných čerpacích stanicích OMV.

Kaufland: Stylové nože pro vaši kuchyni

Nakupujete často v Kauflandu? Pak nezmeškejte možnost pořídit si celou kolekci nožů Black Line značky SIGG z japonské nerezové oceli ve vysoce kvalitním a v nadčasovém designu se slevou až 72 %. V nabídce najdete nože na maso, zeleninu či pečivo, i nůž kuchyňský nebo Santoku.

Všechny mají speciální úpravu s nepřilnavým povrchem usnadňujícím krájení potravin i čištění čepele a jejich sadu můžete navíc doplnit o praktický stojánek, ostřič nožů nebo kuchyňské nůžky.

Muž krájí syrové maso nožem Yuriy Golub / Shutterstock.com

Jak v Kauflandu sbírat body?

  • Za každých 200 Kč nákupu obdržíte 1 věrnostní bod.
  • K uplatnění slevy na nože a kuchyňské doplňky SIGG stačí nasbírat 5 bodů.
  • Kartu s nalepenými body odevzdejte u pokladny a máte vybraný produkt se slevou (například za kuchařský nůž doplatíte s 5 body pouhých 249 Kč namísto běžných 849 Kč).
  • Body za nákupy sbírejte od 14. 6. 2023 do 8. 8. 2023. Uplatníte je až do 13. 8. 2023 nebo do vyprodání zásob.
Ušetřete při nákupu

Kupte se slevou Meloun vodní.

Porovnat slevy

Penny: Zaostřete! Nože se slevou

Také řetězec Penny se rozhodl potěšit všechny nadšené kuchaře a milovníky grilování a do své aktuální věrnostní kampaně opět zahrnul profesionální kuchyňské vybavení v čele s kolekcí nožů, tentokrát od značky VIVESS. Kvalitní a odolné doplňky do kuchyně máte nyní možnost získat se slevou až 66 %.

Kolekce obdobně čítá nože na loupání a krájení zeleniny, na chleba či na maso, dále také univerzální nůž, kuchyňský nebo Santoku, stejně tak jako kuchyňské nůžky, bambusový blok na nože či bambusové krájecí prkénko.

Kampaň obchodu Penny "Zaostřete! Nože se slevou" Penny

Jak v Penny sbírat body?

  • Za každých 200 Kč utracených v Penny získáte 1 bod.
  • Po nasbírání 10 bodů předložíte vyplněnou kartičku na pokladně a koupíte vybraný produkt za zvýhodněnou cenu s doplatkem od 59,90 Kč.
  • Až 2 body navíc získáte při koupi vybraných produktů od partnerů akce, kterými jsou například značky Milka, Jojo, Heinz, Staropramen, Lenor, Nestlé, Oreo, Teekanne, Listerine, Plzeňský Prazdroj a další. Aktuální nabídku produktů s body navíc najdete vždy v platném letáku Penny.
  • Akce platí od 8. 6. 2023 do 9. 8. 2023 nebo do vyprodání zásob v jednotlivých prodejnách. Body můžete uplatnit až do 16. 8. 2023.

Zdroje: Kaufland.cz, Penny.cz, Billa.cz, Feedit.cz, Albert.cz, Rossmann.cz