Řetězce BILLA a Lidl trvale snižují ceny některých potravin

Supermarket BILLA Mino Surkala / Shutterstock.com

BILLA trvale sníží po celém Česku ceny u vybraných výrobků. Zákazníci pocítí toto opatření u většiny základních potravin a spotřebního zboží. Řetězec bude o zlevněném zboží informovat v letácích, televizních spotech, na svých webových stránkách i v mobilní aplikaci.

Přečtěte si také

Tesco rozšiřuje speciální slevy pro studenty na nákup potravin. Jak ušetřit 10 % při nákupu?

BILLA chce vyjít vstříc všem, kteří se v poslední době potýkají s dopady inflace

„Víme, že české domácnosti musely v poslední době kvůli rostoucí inflaci více přemýšlet o tom, kolik utratí za potraviny a nepotravinové zboží. Chceme jim proto situaci alespoň trochu ulehčit, a proto spouštíme kampaň na snížení cen vybraných výrobků privátních značek. Naši zákazníci si tak mohou i nadále užívat špičkových výrobků BILLA za nyní ještě nižší ceny,“ říká vedoucí marketingu společnosti BILLA ČR Lucie Průšová.

Ceny klesnou od poloviny dubna u zboží privátních značek, u nichž řetězec dlouhodobě garantuje vysokou kvalitu za příznivé ceny. Jedná se především o masné výrobky Clever, BILLA, BILLA Bio a Vocílka. Výrobky privátních značek jsou snadno rozpoznatelné. V prodejnách budou viditelně označeny, což zákazníkům usnadní výběr toho, co si koupí.

Co nakoupit v supermarketu BILLA?

Které potraviny BILLA zlevní?

Řetězec BILLA sníží ceny základních potravin, jako jsou masné a mléčné výrobky, uzeniny, luštěniny a vybrané nápoje. Opatření se dotkne také některého zboží denní potřeby – kuchyňských utěrek, toaletního papíru nebo kapesníků. Zlevněny budou také vybrané pamlsky pro domácí zvířata.

Trvalé snížení cen u vybraných výrobků se přidává k mnohým akčním slevám na brandové výrobky a výrobky privátních značek, které BILLA ve svých prodejnách nabízí každý týden po celé republice. Informace o tom, které výrobky jsou trvale zlevněny, zjistí zákazníci v letácích, z televizního spotu a také v mobilní aplikaci.

Nabídka chlazeného zboží v supermarketu Lidl defotoberg / Shutterstock.com

Lidl dlouhodobě snižuje ceny u více než stovky výrobků

Také řetězec Lidl reaguje na aktuální situaci na trhu a dlouhodobě zlevňuje více než stovku výrobků napříč sortimentem. Na výběr dlouhodobě zlevněných produktů každý týden upozorní speciální stránka v letáku. Zákazníci se mohou těšit na výrobky známých i privátních značek.

Dlouhodobé zlevňování se promítne do cen zboží různého typu. Zákazníci levněji nakoupí nápoje, drogistické zboží, chlazené a mražené výrobky i základní potraviny. „Naším cílem je nabízet zákazníkům výrobky té nejvyšší kvality za nejnižší možnou cenu. Inflace v posledních měsících výrazně zasáhla rodinné rozpočty a mnohé postavila před nelehkou volbu. Abychom našim zákazníkům vyšli vstříc, rozhodli jsme se dlouhodobě snížit ceny u vybraných výrobků,“ přibližuje mluvčí společnosti Lidl Tomáš Myler.

Ušetřete při nákupu drogerie

Pro co vyrazit do Lidlu?

Za nižší cenu bude možné zakoupit výrobky značkové i ty, které jsou k dostání pouze v Lidlu pod značkami privátními. Dlouhodobě levnější je již nyní například basmati rýže, která je k dostání za 34,90 Kč (původní cena byla 39,90 Kč, sleva činí 12 %), ovocná přesnídávka stojí nově 10,90 Kč (původní cena byla 14,90 Kč, výše slevy činí 26 %). O 16 % jsou nyní levnější vatové tyčinky (aktuální cena 24,90 Kč, původní cena byla 29,90 Kč). V následujících týdnech pak přibydou další desítky výrobků, mimo jiné také jogurty, vybrané sýry a masné výrobky.