Výrobce stahuje z trhu a varuje před používáním AKU vysavače na mokré a suché vysávání. Vrátí vám za něj peníze

Prodejna elektro oddělení vysavačů monticello / Shutterstock.com

Prodejci elektroniky stahují z prodeje některé modely vysavače Bissell kvůli možnému riziku požáru. Obávají se možnosti přehřátí, a tím pádem rizika požáru. Výrobky můžete vracet u prodejců, u kterých jste je zakoupili a budou vám vráceny peníze.

Přečtěte si také

Lidl je jediný, kdo smí používat žluté kroužky: Britský odvolací soud přinutí Tesco změnit poutající cedulky

Společnosti Datart, Kasa, Electroworld stahují z prodeje vysavače Bissell kvůli možnému riziku požáru.

O které vysavače se konkrétně jedná?

  • 3566N, 3569N, 3570N
  • 25821, 2582N, 2588N, 25881, 2582E, 25882, 25883, 25884

Pokud máte výše uvedené výrobky doma, můžete je vracet u elektro prodejců, u kterých jste je zakoupili, a budou vám vráceny peníze.

Proč se stahují vybrané bezdrátové vysavače?

Ve vzácných případech mohou být některé desky s obvody pro správu baterií náchylné k lokálním horkým místům, což představuje riziko přehřátí a možné riziko požáru. Přestože nedošlo k žádnému zranění, klademe na kvalitu našich výrobků a pohodu našich spotřebitelů nejvyšší nároky. Aby se minimalizovalo jakékoli potenciální nebezpečí pro spotřebitele, provádí společnost BISSELL dobrovolné stažení výrobku z trhu.

Více informací o stažení tohoto konkrétního výrobku se dozvíte na stránkách výrobce Bissell. Zajímá vás, co dalšího se stahovalo v posledních dnech z prodeje? Pak si přidejte stránky Kupi Magazínu do oblíbených a neunikne vám žádné stažení výrobku.