Sprcháč nebo krém s vlastní fotkou na etiketě? Dm drogerie nabízí tisk personalizovaných samolepek

Pár ukazuje z prstů rámeček Prostock-studio/ Shutterstock.com

Chcete, aby se na vás z mýdla, oblíbeného krému nebo třeba sprchového gelu usmívaly fotky vašich nejbližších namísto cizích modelek a modelů? Pak si skočte do jedné z pražských prodejen dm, ve kterých pilotně testují tisk personalizovaných samolepek pro vybrané produkty. Nová služba očekává zájem především ve vánočním období. Předměty s vlastními fotografiemi totiž patří k oblíbeným dárkům. A pořídit se dají i v ostatních drogeriích, případně na internetu. Které fotodárky budou letos hitem?

Přečtěte si také

Komu se nelení, tomu se zelení. Starejte se o svůj trávník a bude dokonalý

Osobní samolepky nadchnou dospělé i děti

Možnost tisku vlastních etiket přibyla koncem října na foto stánku Cewe v pražské prodejně dm drogerie v obchodním centru Nový Smíchov. Jedná se o pilotní projekt, který zákazníkům umožňuje vytvořit si a vytisknout samolepky na míru vybraným produktům, například od značek Balea, Balea Men, Alverde, Babylove, Denkmit, trend IT UP či Nivea.

Který produkt je váš nejoblíbenější

„Lidé mohou pořídit dárky s personalizovaným vzkazem k různým příležitostem, budou totiž moci volit z různých motivů, například letního, nebo vánočního. Na etiketu navíc mohou dopsat i vlastní text. To dárek dělá více osobním, přesto stále velmi praktickým,“ představil novinku Jiří Peroutka, manažer komunikace dm drogerie markt. „Určitě je potěší vlastní fotografie na sprchovém gelu nebo na dětském mýdle,“ dodal.

Kiosek v drogerii, na kterém se dá vybrat personalizovaný dárek dm drogerie markt Česko

Jak to funguje?

U stojanu na tisk fotografií zvolíte na obrazovce možnost kosmetiky, z databáze si vyberete značku a konkrétní produkt, poté nahrajete svou fotografii jako u klasického tisku v prodejnách. Nakonec ještě doladíte barvy a motiv, připíšete osobní věnování či motivační citát a necháte si vlastní samolepku vytisknout. Pak už jen stačí sáhnout v drogerii po daném produktu, vše zaplatit u poklady a svou novou etiketu nalepit přes původní.

V nabídce najdete rozměry také pro zadní kryty mobilních telefonů. Samolepky jsou vyrobeny z podobného materiálu jako klasické etikety na plastových obalech kosmetiky, proto k nim krásně přilnou, neodlupují se a zároveň je lze snadno sejmout (to platí i pro kryty na telefony). Nalepit a použít je ovšem můžete kamkoliv – klidně i jako originální alternativu ke jmenovkám na balicí papír.

Upomínkové předměty i jedinečné dárky

Kiosky pro tisk fotografií bývají nejvíce vytížené v létě v době dovolených a pak samozřejmě v období před Vánocemi, kdy nabízí skvělý způsob, jak svým nejbližším vytvořit jedinečné a osobité dárky. Kromě prodejen dm je najdete i v ostatních velkých drogeriích, jako je Rossmann či Teta, kde si můžete nechat zhotovit například i celé fotoknihy.

Fotoalba pod stromečkem Andrew Angelov / Shutterstock.com

Pro širší nabídku fotodárků mrkněte přímo do specializovaných poboček nebo na internet, kde si u nejrůznějších firem vše navolíte a předměty vám přijdou domů. Populárním hitem jsou v poslední době například sněhové koule s vlastní fotografií uvnitř, případně adventní kalendáře, do kterých vám ve fotoslužbách ukryjí cukrovinky a čokoládky značek Lindt, Ferrero, Kinder, Ritter Sport apod.

Mimo to patří mezi každoročně oblíbené dárky s vlastními obrázky také kalendáře, hrnečky a termosky, misky, polštáře, deky, tašky, přívěsky, magnetky, pivní tácky i již zmíněné kryty na telefon. Objednat se rovněž dají hry jako je pexeso, puzzle, karty nebo Člověče, nezlob se! Radost určitě udělají i personalizované dobroty – fotku vám dnes umístí na čokolády, vína, bonboniéry i čaj nebo kávu.