Věrnostní kartičky se opět vyplácí! Body se sbírají na kávovary, porcelán s Krtečkem i Yankee Candle

Otec, matka a malá dcera stojí v supermarketu u oddělení ovoce a zeleniny BearFotos / Shutterstock.com

Udělejte si na podzim radost a proměňte nasbírané body z nákupů za atraktivní slevy na svíčky Yankee Candle, dětský porcelán Thun s Krtečkem, na vše potřebné pro přípravu výborné kávy i na luxusní španělská šumivá vína. Podívejte se, jaké věrnostní kampaně aktuálně probíhají v prodejnách Kaufland, Lidl, Albert a Rossmann a jaká mají jednotlivé akce pravidla.

Přečtěte si také

Svěží restart? Pochutnejte si na 3 výborných jarních polévkách

Albert – kávová kolekce

Krásně voňavá káva dokáže zlepšit den. Vše pro její přípravu nyní pořídíte v hypermarketech a supermarketech Albert, a to se slevou až 60 %. V nabídce najdete například kapslový kávovar Dolce Gusto, skleněnou rychlovarnou konvici Tefal, dvoustěnné sklenice a hrníčky na kávu, termohrnky i moka konvičku nebo french press značky Perla.

„Káva naší vlastní značky Perla se u zákazníků těší velké oblibě. Proto jsme se rozhodli jim nabídnout ucelenou řadu produktů, která pokrývá skladování, přípravu a konzumaci kávy doma i na cestách. Rádi bychom jim tímto způsobem zpříjemnili jejich kávový rituál,“ přiblížil záměr kampaně Jaroslav Anelt z marketingového oddělení řetězce Albert.

Reklamní obrázek Albertu s nápisem Sbírejte body na kávovou kolekci, sleva až 60 %, loga značek Perla, Tefal a Nescafé Dolce Gusto, kávovar, konvice, termohrnek, hrnky a kávové kapsle Albert ČR

Pravidla sbírání bodů v Albertu:

  • Za každých utracených 200 Kč získáte ve všech prodejnách Albert jeden bod.
  • Nákupem partnerských produktů (např. značky Perla) z aktuálních letáků lze získat extra body.
  • Samolepky dostanete na pokladně a nalepíte do sběratelské kartičky, kde jako bonus získáte již tři body předtištěné, nebo sbíráte digitálně v aplikaci Můj Albert, ve které jsou předvyplněné dokonce čtyři body.
  • V aplikaci Můj Albert v sekci Peněženka/Body můžete také zvolit sdílení bodů a spolu s rodinou nebo kamarády sbírat slevy rychleji.
  • Pro uplatnění slevy na daný výrobek s nižším doplatkem potřebujete osm bodů.
  • Akce trvá od 5. října do 8. listopadu 2022 nebo do vyčerpání zásob.
V Albertu vyzkoušejte kávové produkty značky Perla

Lidl – porcelán Thun s Krtečkem

Lidl ve své kampani již tradičně vsadil na exkluzivní sběratelskou kolekci porcelánu českého předního výrobce Thun. Radost tentokrát udělá všem dětem i těm, kteří si při stolování chtějí připomenout své dětství. V nabídce najdete hrníčky, misky a mělké i hluboké talíře s motivy kresleného Krtečka.

Kampaň Lidlu s nápisem Nasbírejte jedinečnou kolekci porcelánu Thun Krteček, hrneček, miska, talíř hluboký a talíř mělký s motivem Krtečka Lidl

Pravidla sbírání bodů v Lidlu:

  • Body lze sbírat pouze digitálně v mobilní aplikaci Lidl Plus, po kliknutí na tlačítko „ZAČÍT SBÍRAT“.
  • Za každých utracených 150 Kč se vám po předložení aplikace načte do virtuální hrací karty jedna známka.
  • Šest posbíraných známek můžete v aplikaci vyměnit za slevový kupon, se kterým pořídíte jeden libovolný výrobek z kolekce Thun Krteček jen za 69 Kč. Platnost slevového kuponu je sedm dní od vygenerování.
  • Porcelánové nádobí značky Thun je možné koupit i bez sbírání kuponů za 169 Kč/kus.
  • Akce trvá od 10. října do 6. listopadu 2022.

Kaufland – voňavé svíčky Yankee Candle

V Kauflandu si nyní provoníte svůj byt či dům populárními svíčkami Yankee Candle, které můžete díky nasbíraným bodům získat až téměř o polovinu levněji. Ať už si vyberete svíčky menší (340 g), nebo větší (538 g), které vyjdou s pěti body pouze na 349 Kč, těšit se můžete na krásné podzimní a vánoční vůně. V nabídce najdete také dárkové sady votivních i menších svíček.

Velká svíčka Yankee Candle a nápis Věrnostní akce se slevou až 46 % Kaufland

Pravidla sbírání bodů v Kauflandu:

  • Za každých 100 Kč nákupu obdržíte jeden věrnostní bod do sběratelské kartičky.
  • Za nasbíraných pět věrnostních bodů si můžete vybrat produkt Yankee Candle za akční věrnostní cenu se slevou až 46 %.
  • Body za nákupy můžete sbírat od 5. října do 1. listopadu 2022. Uplatníte je až do 6. 11. 2022 nebo do vyprodání zásob.
  • Slevu na velké a střední svíčky Yankee Candle všech nabízených vůní lze uplatnit i formou aktivovaných kuponů za pět bodů v aplikaci Kaufland Card. Kupony lze aktivovat a uplatnit od 12. 10. do 18. 10. 2022.
Adventní kalendáře dávno nejsou jen pro děti, tento je za akční cenu

Rossmann – šumivá vína Cava

Drogerie Rossmann letos slaví 50 let a při této příležitosti odměňuje také své věrné zákazníky. Body z nákupů proměníte v neodolatelnou slevu na exkluzivní španělská přírodní šumivá vína Cava od značky Freixenet, která patří k nejznámějším výrobcům tohoto typu vín. Uděláte si radost růžovým Freixenet Rosé Extra Dry, svěžím Freixenet Carta Nevada Medium Dry, nebo elegantním Freixenet Cordon Negro Brut v černé lahvi?

Pravidla sbírání bodů v drogeriích Rossmann:

  • Za každých utracených 100 Kč se vám při předložení digitální kartičky Rossmann Club nahraje do aplikace jeden bod. Nákupem speciálně označených produktů z aktuálních letáků lze získat extra body navíc.
  • Po nasbírání 30 bodů doplatíte za jakýkoliv sekt pouze 49,90 Kč.
  • Věrnostní akce trvá až do 6. prosince 2022 nebo do dřívějšího vyčerpání zásob v jednotlivých prodejnách.