Milujete Nutellu? Pak musíte vyzkoušet tento recept na nepečený cheesecake jen ze 4 ingrediencí

Pořád se hlídat prostě nejde a každý z nás občas zhřeší! Jste-li milovnicí Nutelly, pak musíte tento recept vyzkoušet. Cheesecake je jednoduchý na přípravu a zcela určitě udělá radost dětem, kterým jeden kousek stačit nebude. Ideální dezert ke kávě nebo na pohoštění pro nečekané návštěvy.

Přečtěte si také

Má se trampolína na zimu uklidit, přikrýt, anebo nechat být? A jak ji správně zazimovat?
Má se trampolína na zimu uklidit, přikrýt, anebo nechat být? A jak ji správně zazimovat?

Ingredience:

Kupi.cz

Postup přípravy:

  1. Do kuchyňského foodprocesoru vložte máslo, které jste nechali povolit při pokojové teplotě a 30 g Nutelly (zbytek Nutelly budete potřebovat později). Vše zpracujte do hladké konzistence.
  2. Zvlášť rozdrťte sušenky na jemný prášek. K prášku přidejte krém z Nutelly a másla a vše důkladně pomíchejte, aby se všechny ingredience spojily, a tím vytvoříte základ na korpus dortu.
  3. Na dno formy dejte základ na korpus a vše pečlivě upěchujte (na pomoc si můžete vzít skleničku).
  4. Ve foodprocesoru vyšlehejte sýr a zbytek Nutelly (320 g) do hladkého krému.
  5. Krémem potřete sušenkový korpus a dejte na 6 hodin odpočívat do lednice.