Velikonoční sbírání bodů v obchodech: Levněji koupíte Lego, porcelán s Krtečkem i toaletní taštičky

Matka s dcerou v supermarketu Canva

Řetězce opět lákají své věrné zákazníky na jarní sběratelské kampaně. Nechybí klasické nádobí a vybavení do kuchyně, ale také věci, které potěší hlavně děti. Tentokrát v podobě krásného českého porcelánu s ikonickými motivy Krtečka, nebo v podobě velikonočního Lega. Přečtěte si, jaké akce si pro zákazníky aktuálně připravil Lidl, Albert, Rossmann a Penny, a jaká mají jednotlivé kampaně pravidla.

Přečtěte si také

Na benzinku jako do supermarketu: BILLA otevírá další obchody VIVA

Lidl – český porcelán Thun s Krtečkem

Lidl odstartoval další sběratelskou akci ve spolupráci s tradičním výrobcem českého porcelánu, firmou Thun. V nabídce najdete šestidílnou sadu pro děti s obrázky oblíbeného Krtečka. Set obsahuje mělké i hluboké talíře a hrnečky – vždy ve dvou motivech.

Novinkou je ovšem způsob, jakým mohou zákazníci uplatňovat slevu. Klasické samolepky nahradil řetězec Lidl digitálními kupony, které jsou po utracení určité částky dostupné pouze v mobilní aplikaci Lidl Plus.

Sbírejte body na porcelán v Lidlu

Pravidla akce:

  • S každým nákupem v prodejnách Lidl se vám po předložení digitální věrnostní kartičky načte v aplikaci Můj Lidl zaplacená částka. Po dosažení milníku v podobě 600 Kč získáte 1 kupon.
  • Jeden zákazník tímto způsobem může získat maximálně 6 kuponů (pro nasbírání kompletní sady je tedy potřeba v průběhu konání celé akce dohromady utratit 3 600 Kč).
  • Každý 1 virtuální kupon vyměníte za 1 kus ze sady porcelánu dle vlastního výběru s doplatkem pouhých 49 Kč.
  • Akce trvá od 21. 3. do 17. 4. 2022.
Český porcelán Thun s motivem Krtečka Lidl

Albert – vykoledujte si stavebnice LEGO i nádobí Tefal

Albert se svými kampaněmi jako vždy myslí na malé i velké. Hlavním lákadlem jsou nyní populární stavebnice LEGO, které můžete díky nasbíraným bodům získat se slevou až 74 %. V nabídce najdete velké stavebnice LEGO Duplo: Zvířátka z farmy a LEGO Classic: Kreativní příšery. Nechybí ani spousta ministavebnic, které vás po uplatnění bodů vyjdou pouze na 24,90 Kč, nebo doplňky LEGO DOTS.

A pokud nejsou hračky nic pro vás, body můžete sbírat i na nádobí Tefal – pánve, skleněné poklice a rendlíky, které pořídíte až o 50 % levněji.

Pro co se vyplatí zajít do Albertu?

Pravidla akce (platí pro LEGO i Tefal):

  • Za každých utracených 200 Kč získáte ve všech prodejnách Albert 1 bod. Nákupem partnerských produktů z aktuálních letáků lze získat extra body.
  • Samolepky můžete obdržet na pokladně a lepit do sběratelské kartičky, kde jako bonus získáte již 3 body předtištěné, nebo sbírat digitálně v aplikaci Můj Albert, ve které jsou předvyplněné dokonce 4 body.
  • Pro získání slevy na daný výrobek s nižším doplatkem potřebujete 8 bodů.
  • Produkty lze zakoupit i za plnou cenu bez bodů.
  • Akce platí od 16. 3. do 26. 4. 2022.
Sběratelská LEGO akce řetězce Albert Albert

Rossmann – kosmetické taštičky pro všechny příležitosti

Sběratelská kampaň v drogeriích Rossmann patří všem ženám a dívkám, které chtějí mít ve své kosmetice pořádek. Doma i na cestách. Využijte akce pro členy ROSSMANN CLUBu a pořiďte si výhodněji kosmetické taštičky, které kombinují krásu i praktičnost. Na výběr jsou rozkládací i toaletní tašky různých velikostí, které jsou dostupné v sadách po dvou a po třech. Všechny můžete získat pouze za 49,90 Kč.

Udělejte si v Rossmannu radost

Pravidla akce:

  • Za každých utracených 100 Kč se vám při předložení digitální kartičky Rossmann Club nahraje do aplikace 1 bod. Nákupem speciálně označených produktů z aktuálních letáků lze získat extra body navíc.
  • Po nasbírání 40 bodů doplatíte za jakékoliv vybrané taštičky pouze 49,90 Kč. Za 20 bodů doplatíte 149,90 Kč.
  • Produkty je možné koupit i za plnou cenu bez nasbíraných bodů, a to za 249,90 Kč.
  • Věrnostní akce trvá až do 24. 5. 2022, nebo do dřívějšího vyčerpání zásob odměn na jednotlivých prodejnách.
Kosmetické tašky z akce drogerie Rossmann Rossmann

Penny – vařte s tím nejlepším díky nádobí Berlinger Haus

V prodejnách Penny ještě stihnete kampaň, se kterou se pořádně vybavíte (nejen) na všechno velikonoční pečení a vaření. Levněji zde nyní pořídíte kolekci nádobí německé značky Berlinger Haus, která dbá na používání těch nejkvalitnějších materiálů a nepřilnavých povrchů.

V kolekci nádobí, kterou s body koupíte se slevou až 69 %, najdete pánve a hrnce (navíc s plastovým víčkem pro praktičtější uschování zbytků jídel), wok, grilovací pánev i pánev na palačinky, pekáč s poklicí s aroma úchytkou nebo elektrický gril.

Na získání Penny bodů máte čas až do středy

Pravidla akce:

  • Za každých 200 Kč utracených v Penny získáte 1 samolepku.
  • Po nasbírání 10 bodů předložíte vyplněnou kartičku na pokladně a koupíte vybraný produkt se slevou až 69 %.
  • 1 bod navíc získáte při koupi vybraných produktů označených v aktuálním letáku.
  • Body lze sbírat do 30. 3. 2022 nebo do vyprodání zásob v jednotlivých prodejnách. Body uplatníte až do 13. 4. 2022.