Rossmann je další drogerií, která spustila vlastní e-shop

Prodejna drogerie Rossmann Cineberg / Shutterstock.com

Po drogerii Teta a dm drogerii má vlastní internetový obchod už i Rossmann. Aktuálně ho nabízí pouze registrovaným členům ve své mobilní aplikaci Rossmann Club, která funguje už dva roky, zatím nicméně poskytovala slevy a výhody pouze při nákupech na prodejnách. Co takový systém přináší zákazníkům a bude online prodej pouze doplňovat kamenné pobočky?

Přečtěte si také

Jak se zbavit bradavice? Než podstoupíte zákrok, zkuste přípravky z lékárny a babské rady

Výhody registrace

Všechny akce pro členy klubu Rossmann platí jak v kamenných prodejnách, tak i v aplikaci. Pokud už jste členem, stačí jednoduše aplikaci otevřít a nakupovat. V opačném případě si ji musíte nejdříve stáhnout a vyplnit potřebné údaje, zabere vám to však jen několik minut.

Potom už na vás čekají speciální akční nabídky, ale můžete také sbírat body na slevy, které se sčítají u obou typů nákupu. Online objednávku vám na prodejně připraví už během dvou hodin, vyzvednutí je zcela zdarma. Pokud preferujete doručení až domů, kurýr vám balíček přiveze, jen si počkáte o něco déle a zaplatíte poplatek.

Regál se štětečky a make-upem v drogerii Canva

Další e-shopy s drogerií v ČR

Ze značek, které u nás provozují kamenné obchody s drogerií, měla první e-shop dm drogerie, a to v roce 2018. O rok později se přidala Teta a nyní zavádí online prodej také Rossmann. Podle jeho vedení ale nadále zůstávají prioritou kamenné obchody, kde se firma také neustále snaží vylepšovat zákaznický zážitek.

Dárek pro svoji milou ještě stihnete sehnat

Rossmann se inovací nebojí

Rossmann je na našem trhu už od roku 1994 a dnes provozuje více než 150 poboček. Patří přitom k lídrům v inovacích na prodejnách. Jako první drogerie u nás zavedl tento německý řetězec samoobslužné pokladny a ve vybraných obchodech prodává také stáčenou drogerii. Dále se snaží o moderní design, přehlednou navigaci nebo využití digitálních obrazovek.

Za poslední roky také podobně jako dm drogerie rozšířil nabídku přírodních produktů, ať už jde o kosmetiku nebo netoxickou domácnost. V minulém roce díky tomu zvítězil v soutěži Czech Top Shop. Konkrétně bodovala prodejna v ulici Komunardů v pražských Holešovicích.

Internetové drogerie

K největším internetovým prodejcům drogerie v ČR se řadí DrogerieZde.cz, VMD Drogerie nebo Ageo.cz. Všechny v posledních pěti letech využily toho, že v našem online prostředí chyběli klíčoví hráči, a dnes mohou různorodým sortimentem, kvalitou produktů i nízkými cenami konkurovat zavedeným firmám, jako je dm drogerie nebo právě Rossmann.

Nově pak začalo drogerii prodávat i Notino, které začínalo s parfémy a kosmetikou. A širokou nabídku drogerie najdete také v internetových supermarketech Kosik.cz a Rohlik.cz.