Virtuální adventní kalendáře obchodů jsou novým hitem! Otevírejte okénka a vyhrávejte skvělé ceny

Chlapec se sobí čelenkou a notebookem na klíně se raduje, v pozadí adventní kalendář Lithiumphoto / Shutterstock.com

Letošní odpočítávání do Vánoc odstartovalo. Vedle klasických adventních kalendářů si můžete čas krátit také otevíráním online okének. Internetové kalendáře se těší čím dál větší oblibě a letos na ně vsadila spousta nových obchodů. Ukrývají se v nich krásné výhry i slevy a bonusy k nákupům. Jaká virtuální překvapení si pro své zákazníky až do Štědrého dne připravily řetězce Kaufland, Billa, Tesco či drogerie Rossmann a nábytek Jysk?

Přečtěte si také

Upozornění na kontaminované fazole z Tesca. Obsahují zvýšené množství nebezpečného herbicidu

Kaufland – 24 výher i videopřání od zaměstnanců

S Kauflandem můžete každý den hrát o skvělé balíčky cen, ve kterých najdete elektroniku, domácí spotřebiče, hračky pro děti i poukázky na nákupy. Stačí vždy otevřít jedno z 24 okének online kalendáře a vyplnit registrační formulář. Soutěž probíhá od 1. do 24. prosince a každý den se losuje jeden šťastný výherce.

Zajímavou novinkou je letos také druhý virtuální adventní kalendář, který taktéž najdete na webových stránkách řetězce. V něm si každý den můžete přehrát jedno vánočně naladěné videopřání, které pro veřejnost nahráli zaměstnanci Kauflandu i známí sportovci. Jako poslední se svým přáním na Štědrý den vystoupí Jaromír Jágr.

„Tímto adventním kalendářem chceme v současné obtížné době našim zákazníkům osobně poděkovat za jejich přízeň a popřát jim radostné Vánoce a co nejhezčí rok 2022,“ vysvětlila tisková mluvčí Kauflandu Renata Maierl.

24 okének adventního kalendáře Kauflandu, v pozadí čtyřčlenná rodina Kaufland

Tesco – bonusové body a vánoční schovávačka

Adventní kalendář Tesca letos najdete v aplikaci Clubcard. V každém okénku se skrývá výhodná nabídka na jeden produkt. Pokud ho v daný den koupíte, získáte bonusové body Clubcard. Ty pak klasicky můžete proměnit ve slevové poukázky na své nákupy.

Současně na stránkách probíhá až do Vánoc velká vánoční hra: hledání záhadných produktů ve Vánoční schovávačce. Každý týden pomocí indicií najděte tři vánoční předměty mezi produkty na stránkách Tesca, u každého vyplňte registrační formulář a získejte svou šanci vyhrát úžasné ceny. Hraje se do 14. 12. 2021.

Billa – suroviny k vánočnímu pečení a vaření zadarmo

Sloganem letošní vánoční kampaně Billy je „Recept na nejkrásnější Vánoce“, také proto se rozhodla zpříjemnit svým zákazníkům přípravy na vánoční kouzlení v kuchyni a každý den k nákupu nad 599 Kč rozdává jiný dárek zdarma. Pro jeho získání je potřeba předložit kupon na konkrétní výrobek (každý den je jiný) s čárovým kódem, který najdete buďto pod okýnky ve virtuálním kalendáři na stránkách Billy, nebo v aktuálním letáku.

Jak záměr v tiskové zprávě přiblížila Lucie Průšová, marketingová ředitelka společnosti: „Vánoce jsou jedny z nejdůležitějších dní v roce a my zákazníkům ukazujeme, že prodejny BILLA jsou pro ně tím pravým místem k nákupu. Produkty zdarma z našeho adventního kalendáře u nás získají zákazníci až do 24. prosince.“

  • Tip: Ve spolupráci s ambasadorem značky Vocílka, šéfkuchařem Janem Punčochářem, pomáhá letos Billa zákazníkům připravit ten nejšťavnatější řízek. V každém letáku díky tomu najdete širokou nabídku kuřecího, vepřového i telecího masa a užitečné tipy a rady k přípravě.
Reklama Billy s nápisem: Vyzvedněte si od 1. 12. do 24. 12. dárek ke svému nákupu nad 599 Kč Billa

Rossmann – trefa do šťastné chvilky

Chvilky napětí připravila návštěvníkům svých stránek také drogerie Rossmann. Jednou denně můžete otevřít okénko online kalendáře a zjistit, zda jste právě vy mezi dvěma šťastlivci, kteří se trefili do správné chvilky a vyhráli některou z mnoha cen, mezi kterými jsou kosmetické balíčky pro dámy i pány, adventní kalendáře, módní tašky a doplňky Bugatti i holicí strojek či elektrická manikúra.

Jysk – vánoční kolo štěstí

Přijďte si každý den až do Štědrého dne na webu Jysku jednou roztočit kolo štěstí a okamžitě zjistěte, zda jste vyhráli jednu z pěti dárkových karet v hodnotě 250 Kč, nebo ne. Hlavní cenou, kterou můžete také získat, je dárková karta v hodnotě 10 000 Kč. Stačí vždy na stránkách vyplnit krátký formulář a dostanete se do hry.

Nepřeje vám štěstí v online kalendáři? Kupte si aspoň ten čokoládový!

Tip na závěr: kalendáře plné slev a výhod

V mnohých virtuálních kalendářích obchodů, které najdete na internetu, se také pod okénky ukrývají zajímavé slevy na produkty a jiné dárky či bonusy k nákupům. Mrkněte např. na stránky parfumerie Douglas (pod některými okénky je zde možné soutěžit i o ceny), Marionnaud, Notino či Sephora, dále na ZOOT, Philips, Bastard, Metalshop, BiOOO či CZC. Slevomat jako každý rok rozdává ve svém online kalendáři kredity navíc.