Letní sbírání bodů za nákupy! V Albertu pořídíte výbavu pod stan, v Bille a Penny cestovní kufry

Mladá rodina u pokladny Dean Drobot / Shutterstock.com

Většina supermarketů a hypermarketů opět vsadila na letní sbírání nálepek za nákupy, díky kterým mohou zákazníci pořídit nejrůznější produkty oblíbených značek se zajímavými slevami. Aktuálně výhodně pořídíte především vybavení na cestování a všechna prázdninová dobrodružství, nechybí ale ani kosmetika nebo hračky pro děti. Podívejte se, na co se nyní sbírají body v Albertu, Penny, Bille, Tescu a drogeriích Rossmann a jaká mají jednotlivé akce pravidla.

Přečtěte si také

Značení na vajíčkách: Co z něj vyčteme a proč je důležité si ho všímat?

Albert: „Hurá do přírody“ s Husky a Albi

V Albertu proměníte posbírané nálepky z nákupů za kempingové vybavení Husky a další nezbytnosti na cesty od značek Varta a Lock&Lock, i za cestovní hry pro děti od Albi se slevou až 87 %. Za každých utracených 200 Kč získáte na pokladně 1 bod. K získání slevy na vybraný produkt potřebujete 10 bodů, 2 body ale získáte již předtištěné na sběratelské kartičce jako dárek.

  • Tip: Nálepky můžete nově sbírat i digitálně s aplikací Můj Albert, kde najdete dokonce již 3 vyplněné body.

A co zajímavého v akční nabídce „Hurá do přírody“ najdete? Spací pytle pro děti i dospělé, turistické batohy, stan, kempingové nádobí a deky nebo sady her na výlety a úkolové kartičky od Albi. Akce platí do 3. 8. 2021 (nebo do vyprodání zásob v jednotlivých prodejnách).

V Albertu proměníte nasbírané body za slevy na kempingové vybavení a hry na cesty pro děti Albert

Penny: tašky a batohy Vivess

Řetězec Penny si pro své zákazníky připravil výhodnou letní akci na sportovní a cestovní tašky, batohy a organizéry značky VIVESS. K uplatnění slevy 60–67 % potřebujete posbírat 10 bodů. Jste-li držitelem PENNY karty, stačí vám pouze 5 bodů.

V období od 15. 7. do 21. 7. také platí speciální akce, v rámci níž získáte za každých utracených 300 Kč hned 2 body (namísto 1, jak tomu bylo původně). Díky tomu ještě stihnete samolepky na vybrané zavazadlo posbírat, akce totiž 21. července končí (body je možné uplatnit až do 28. 7. 2021).

Billa: zavazadla Roncato

Stylově se na cesty vybavíte i v Bille, kde pořídíte luxusní a vysoce odolná a kvalitní zavazadla italské značky Roncato se slevou 67–84 %. Za každých utracených 250 Kč obdržíte na pokladně do své sběratelské kartičky 1 nálepku.

Pro uplatnění slevy na některé produkty Roncato (toaletní taška, taška přes rameno, dámská taška přes rameno, cestovní taška) vám bude stačit 20 bodů, na kabinový kufr a velký cestovní kufr je potřeba 30 bodů. Akce trvá do 24. 8. 2021 (nebo do vydání zásob), nálepky lze ale uplatnit až do 31. 8.

V Bille pořídíte za body luxusní a vysoce odolná a kvalitní zavazadla italské značky Rocanto se slevou až 84 % Billa

Rossmann: letní Beauty box

Drogerie Rossmann se rozhodla potěšit především dámy. Letní Beauty box plný zajímavých produktů obsahuje vše, co je potřeba pro užívání si léta a cestování, mimo jiné v něm najdete 13 položek z řady dekorativní, pečující i tělové kosmetiky, jejichž běžná cena by v součtu činila více než 800 Kč. V rámci věrnostní kampaně jej ovšem můžete získat za necelou stovku.

Akce je určena pouze členům Rossmann Clubu a majitelům mobilní aplikace Rossmann. Za každých utracených 100 Kč obdržíte 1 bod. K uplatnění slevy na Beauty box potřebujete nasbírat 40 bodů a poté doplatíte jen 99,90 Kč. Akce platí od 11. července do vydání zásob na jednotlivých prodejnách.

V drogerii Rossmann proměníte 40 nasbíraných bodů z nákupů za slevu na Beauty box plný zajímavé kosmetiky Rossmann

Tesco: plyšoví Mimoni

V Tescu ještě stihnete „mimoní“ šílenství. Nálepky z nákupů proměníte za super slevu na plyšové Mimoně tematicky oblečené jako hravé ovoce a zelenina. Akce platí pouze pro členy ClubCard a 1 samolepku obdržíte za každých utracených 200 Kč.

  • Tip: Body můžete sbírat jak do klasické papírové kartičky, kde najdete jako dárek již 2 body předtištěné, tak nově i elektronicky jako e-nálepky s aplikací ClubCard (elektronické a papírové samolepky nelze kombinovat).

Za každých 10 bodů doplatíte za vámi vybranou plyšovou postavičku Mimoně 109,90 Kč, za 20 bodů jen 59,90 Kč. Kampaň probíhá do 27. 7. 2021 nebo do vyprodání zásob.