Starou šunku na Vánoce nekupujte. Nový telefon už by měl umět 5G

Telefon od Ježíška by měl umět 5G O2 Czech Republic a.s.

5G síť rozjíždějí operátoři i v dalších lokalitách. Pokud nechcete být pozadu, měl by vám Ježíšek donést nějaký nadupaný telefon, který „umí“ 5G. Myslete na to, že je to investice na dva roky dopředu. Dárky stihnete koupit bez problémů. Při objednání do 17. prosince vám garantujeme jejich doručení do Vánoc. Vyzvednout si je můžete i v jedné z našich více než 150 prodejen.

Co v článku najdete

Přečtěte si také

McDonald’s představil první voňavý billboard na světě, který ve vás evokuje chuť na jídlo

Poptávka po 5G telefonech neustále roste. Každý desátý zakoupený u O2 už tuto technologii podporuje. Jejich kompletní nabídku najdete zde. Nejdostupnějším smartphonem z nabídky O2 je v současné době Realme X50 5G. Můžete si ho pořídit za zmiňovaných 160 korun měsíčně bez navýšení ceny. Disponuje 4 zadními fotoaparáty i přední selfie kamerou 16 Mpx. Oblíbíte si 120Hz displej i rychlé dobíjení.

 Realme X50 5G pořídíte měsíčně za 160 Kč. Technologii 5G zvládne s přehledem, zamilujete si ale i fotky jím pořízené O2 Czech Republic a.s.

Zaujme i třeba nadupaný Samsung Galaxy A42 128GB, který vás vyjde na 9 495 Kč. Při pořízení na splátky je pro vás připravený za 240 korun měsíčně. Je vybavený 6,6palcovým Super AMOLED displejem. Hodně zábavy si užijete se sestavou čtyř snímačů. K dispozici máte 48Mpx senzor se světelností f/1.8. Dále širokoúhlý fotoaparát s rozlišením 8 Mpx. O makro a bokeh efekt se postará dvojice snímačů s rozlišením 5 Mpx. Nechybí ani selfie kamerka s 20 Mpx.

Samsung Galaxy A42 128GB může být váš za 240 Kč měsíčně. I u něj jsou kvalitní fotografie a rychlý internet samozřejmostí O2 Czech Republic a.s.

Využijte poslední Black Friday

Další vybrané modely si můžete zakoupit za zvýhodněnou cenu do 24. prosince v rámci poslední letošní akce Black Friday. K smartphonům navíc dostanete voucher na příslušenství v hodnotě 1000 korun. Přehled všech Black Friday modelů najdete zde.

Výhodný poměr ceny a užitných vlastností nabídne i Xiaomi MI 10T 128GB 5G. Telefon je vybaven 6,67" Full HD+ LCD displejem. Uživatelé ocení i 3 zadní fotoaparáty s hlavním 64Mpx senzorem. Samozřejmostí je rychlé nabíjení a čtečka otisků prstů. U O2 je díky Black Friday k mání se slevou za 11 915 korun.

 Xiaomi MI 10T 128GB 5G nabízí skvělý poměr ceny a výkonu. Může být váš za 300 Kč měsíčně, a to i díky akci v rámci Black Friday O2 Czech Republic a.s.

Kde si můžete vyzkoušet 5G?

Vybrané telefony si můžete vyzkoušet na 5G síti od O2 v Praze a v Kolíně. Nově pak i ve vybraných stanicích pražského metra a přilehlých tunelech.

Dopravu máte zdarma

Při pořízení nejen výše uvedených modelů vám přinášíme řadu výhod. Telefony a další zařízení jsou k pořízení v naší kamenné prodejně nebo v novém e-shopu. Navíc si sami vyberete, jak svůj nákup dokončíte. Telefony vám dodáme pohodlně domů s dopravou zdarma. Při objednání do 17. prosince vám garantujeme doručení do Vánoc. Pokud chcete mít jistotu a nechcete se spoléhat na přetížené kurýrní služby a mít dárky hned, zajděte si do jedné z našich více než 150 prodejen. Telefony jsou zde ihned k odběru.

S nastavením pomohou O2 Guru

Při pořízení na prodejně vám naši specialisté O2 Guru a konzultanti poradí s nastavením telefonu a výběrem vhodného příslušenství. Telefon vám zprovozní a zkopírují do něj kontakty ze starého zařízení. Nastaví v něm internet, e-mail i přístup do obchodu s aplikacemi. Odborně také nalepí ochranné sklo na displej telefonu.

Telefony si zároveň u O2 pojistíte, a to jak proti mechanickému poškození, tak i proti krádeži. Cena pojistného se pak platí jednoduše s pravidelným měsíčním vyúčtováním.