Vejce

Kupovanou už chtít nebudete! Domácí majonézu do bramborového salátu vyrobíte už za 1 minutu
Flambovaný trhanec s jablky
Čas přípravy: 30 min Obtížnost: Snadný Cena: 120 Kč

Flambovaný trhanec s jablky

Flambovaný trhanec s jablky si hravě připravíte jako netradiční hlavní jídlo dne i jako chutný odpolední dezert. Díky flambování si jeho přípravu navíc zaručeně užijete.

Flambovaný trhanec s jablky
Vánoční plněná vajíčka s okurkovými stromky: Efektní jednohubky, které zmizí ze stolu rychleji než cukroví
Vyhodit nepoužité bílky by byla věčná škoda aneb Nápady do čeho je „vrazit“, aby neskončily v koši
Domácí dort à la likérová špička se žloutkovým krémem, který chutná tak dobře, že na klasické špičky rychle zapomenete
Nejlepší slevy z letáků od 10. 12.: Máslo za 26,90 Kč je jednou z nejrychleji mizících nabídek týdne
Vanilkové rohlíčky jen, když je máslo v akci? Ano. Češi své pečení plánují podle toho, co je aktuálně v letácích
Mačkané brambory s jogurtem a fazolemi: Lehký salát, který zasytí a odlehčí žaludku
Vejce zdražují. Chovatelé nestíhají přechod od klecí a ceny rostou rychleji než dřív
Vejce před Vánoci prudce zdražují, máslo naopak láká rekordními slevami
Cottage, vejce a zelenina: Večeře z jednoho plechu, která vás zachrání, když přijdete z práce a nestíháte
Otevřela jsem doma plato vajec a tři byla rozmačkaná. Naštvalo mě, že jsem to nemohla zkontrolovat
Nejlepší slevy z letáků od 19. 11.: Utíkejte pro máslo za 29,90 Kč, mouku za 7,90 Kč a plato vajec za 119,90 Kč
Angličané je milují: Waleská vajíčka jsou hitem každé kuchyně. Jednoduché, rychlé a neuvěřitelně chutné
Husí rámen je originální způsob, jak využít svatomartinskou husu v husté polévce, která zasytí jako hlavní chod
Smažená pošírovaná vejce, která se hodí k obědu i pozdní snídani. Křupavá skořápka, tekutý žloutek a svěží salát k tomu
Naučte se skladovat vajíčka, aby vydržela co nejdéle: Do dvířek ledničky nepatří, omývání je jedno velké ne
Tradiční turecký recept na chléb ve vajíčku, který vás přenese do Turecka na snídani v hotelovém resortu
Sekaná, která chutná jako od babičky: Vejce, voňavá klobása a krémová bramborová kaše k tomu
Ranní omeleta s párkem a zeleninou: Snídaně, co vás nastartuje líp než dvojité espresso
Krev ve vajíčku: Jak zjistit, kdy je bezpečné ho sníst a kdy ho radši vyhodit