Pro něj: Tipy na dárky pro muže, se kterými se nespletete

Žena dává vánoční dárek partnerovi Prostock-studio / Shutterstock.com

Vánoce se blíží, a tak na dveře klepe staré dobré dilema. Jaký dárek mu mám koupit, aby měl upřímnou radost? Záchranný kruh je tu – přinášíme jednoduchou inspiraci na zajímavé dárky pro muže. Potěší bratra, partnera, tatínka i kamaráda. Vybírejte chytře – je čas zabodovat!

Přečtěte si také

Kdy je ideální čas na přezutí zimních pneumatik na letní? Rozhodující je počasí

Správný muž o sebe pečuje

Muži ví své – i oni o sebe pečují a dbají na svůj vzhled. S tím souvisí i rostoucí poptávka po stylových barber shopech, tedy holičstvích pro muže, kde jim barbeři upraví vousy i vlasy. Dobrým tipem tedy může být poukaz do těchto podniků – darovat mu ovšem můžete i pořádnou výbavu, co bude jenom jeho. Nadělte mu voňavou sadu péče o vousy a vlasy.

Dárek, který udělá radost každému chlapovi

Kdo si hraje nezlobí, darujte svému muži unikátní verzi slavného Land Roveru. RC model, na kterém nechybí žádný detail - od osvětlení, přes stěrače, až po zajímavé polepy. Díky kovovému rámu je velmi stabilní a odolný. S pohonem 4x4 si poradí s jakýmkoliv terénem. K zakoupení za 2490 Kč.

Rcobchod.cz

Kreativec kutil? Nástroje, které překvapí

Má váš parťák nebo rodinný příslušník slabost po pořádné dřevo a často se motá v dílně? Pak se pravděpodobně nespletete s řezbářskou sadou, díky které se bude moci mazlit s dřevěným materiálem ještě o chlup více. Řezbářské náčiní rozhodně neurazí, a navíc je tu šance, že vznikne radostný koníček, či dokonce opravdový talent a láska na celý život. Dárky s vyrytým jménem či věnováním jsou mnohem osobnější, než ty, které jen koupíte v běžném obchodě. Sežeňte například kvalitní kladívko a nechte na něj vygravírovat jméno nebo iniciály.

Sada pro opravdové modeláře

Dárky pro sportovce

Ať už miluje dlouhé vyjížďky na kole, běhání, míčové sporty či bušení ve fitku, dárků pro vašeho sportovce se nabízí celá řada. Můžete mu vybrat nové oblečení na sport, jistější však bude sáhnout po některém z užitečných doplňků – muži milují elektroniku! Kupte mu třeba nová sportovní sluchátka, chytré hodinky nebo darujte poukaz do sportovního obchodu. Hodit se budou i činky či jiné sportovní pomůcky.

A pokud se ve cvičení také vyznáte, případně máte po ruce odborníka, buďte originální – namísto výbavy sáhněte po zdravé výživě. Nadělit mu můžete jak zdravé mlsání, třeba proteinové tyčinky či směsi ořechů, tak i vybrané doplňky stravy, od vitamínů a minerálů, přes proteiny až po speciální suplementy.

Pokud navíc, balíček doplníte chytrou kuchyňskou váhou s Bluetooth od značky SENCOR, rázem se z obyčejného balíčku stane originální dárek, který bude sloužit celé rodině několik let. Výhodou této váhy SENCOR SKS 7070GG (999 Kč) je originální aplikace SENCOR FOOD, kterou výrobce vyvinul ve spolupráci s tvůrci aplikace Kalorické Tabulky. Bohatá databáze potravin s podrobnostmi o výživě a přesnost vážení na 1 g, jsou dalšími z mnoha benefitů tohoto parťáka pro zdravý životní styl.

Chytrá kuchyňská váha s mobilní aplikací SENCOR

Pro milovníky alkoholu

Chcete mu nadělit lahev, která předčí jeho očekávání? Pak můžete vsadit na tak trochu jinou flašku – překvapte ho investičním alkoholem. Na rozdíl od běžného alkoholu jde o investiční lahve, jejichž cena (tedy pokud obsah nevypije) roste. Investiční lahve jsou skvělé pro muže, kteří sbírají kvalitní alkohol, ale i pro ty, které jen chcete potěšit při výjimečné příležitosti. Velmi kvalitní kousky se dají sehnat před Vánoci i v běžných obchodech, stačí prolistovat akční letáky řetězců na Kupi.cz.

Dobrého rumu není nikdy dost

Dárky pro gurmány

Kdo říká, že dobroty se pod stromeček nehodí? Chcete-li mu udělat radost, můžete mu připravit takový vlastní balík plný všeho, co má rád. Kdepak tradiční dárkový koš – poskládejte si vlastní. Do balíčku lze pořídit mix všeho možného – od semínek chilli po luxusní paštiku, víno, kosmetiku nebo prkénko na sýry.

Mix dobrot a dárků může v součtu stát jen pár korun, ale vypadat bude perfektně – a jak jej zabalíte, je jen na vás. Co třeba paleta, dřevěná bedýnka či truhla? Fantazii se meze nekladou. A jak ho překvapit maximálně? Pokud má oblíbenou zemi, do která rád cestuje, pořiďte mu tamní víno a pochutiny. Tematicky laděný dárkový koš rozhodně potěší.

Poskládejte mu dárkový koš na míru

Zážitkové dárky

Pokud chcete obdarovat akčního muže, můžete vsadit na zážitky. Vzpomínky mu nikdo nevezme, a navíc – nechceme vám napovídat, ale některé zážitky pořídíte i pro páry, takže vlastně tak trochu nadělujete i sobě. Adrenalinový bungee jumping, jízda luxusním autem nebo hrátky s bagrem? Dnes nic nemožného.

Tak co, jaké Vánoce vykouzlíte?