Chřest

Letní elegance bez stresu: lososové závitky s chřestem a citronovým krémem zvládnete připravit i se sklenkou vína v ruce
Chřest s holandskou omáčkou
Čas přípravy: 45 min Obtížnost: Snadný Cena: 20 Kč

Chřest s holandskou omáčkou

Pochutnejte si na lahodné kombinaci jemně šťavnatého chřestu a bohaté holandské omáčky, která dodá tomuto pokrmu krémový punc. Tento recept je ideální pro ty, kdo si chtějí vyzkoušet něco nového a zároveň se cítit jako v restauraci. Chřest upravený tímto způsobem nabízí chutný zážitek plný jemné citrusové svěžesti a smetanové konzistence.

Chřest s holandskou omáčkou
Kuřecí prsa s chřestem a bramborami: Luxusní oběd hotový za půl hodiny
Vejce Benedikt s chřestem: Ikonická snídaně z New Yorku, kterou si připravíte i u vás doma
Krémová chřestová polévka: Jemná jarní delikatesa hotová za 30 minut
Keto pečené chřestové hranolky s parmezánem a panko strouhankou
Tahle jarní omeleta s chřestem a parmezánem se stane hvězdou vašich víkendových rán
Křupavá topinka, jemná avokádová pomazánka, šťavnatý chřest a dokonalé vejce. Tohle musíte ochutnat!
TOP 35 velikonočních receptů: Mazanec, beránek a další tradiční dobroty, které u vás doma nesmí chybět
Sezona chřestu začíná! Nebojte se ho, příprava je hračka a s holandskou omáčkou bude nepřekonatelný
Chřest v listovém těstě: Recept, který vám zachutná i zachrání každý večírek
Proč někdo smrdí i když se myje aneb Jak 7 různých potravin ovlivňuje náš tělesný pach
Je bezpečné jíst syrovou zeleninu a co nám dává? Brambory a houby vždycky vařte, jinak si koledujete
Jak připravit chřest? Zkuste recepty na ultra krémovou polévku nebo šťavnatý salát s mangem
Nádherně křupavé taštičky s chřestem a listovým těstem: Voní po medu a tymiánu a chutnají báječně
Naučte se nový způsob, jak připravovat lososa! Glazovaný s Teriyaki omáčkou bude chutnat jako v japonské restauraci
České „bílé zlato“ vede i ve světě. Chřest se u nás pěstoval už za Rakouska-Uherska
Jste „polévkoví“? Uvařte si svěží jarní klasiku i výborné krémy, které dodají energii na celý den
Chřestová sezóna v Rakousku se letos rozjela dříve než obvykle. U nás si na začátek sezóny budeme muset ještě počkat
Videorecept: Chřestové rizoto
Chřestové „cappuccino“ s křupavou slaninkou a baby špenátem