Online adventní kalendáře řetězců: Které rozdávají slevy, produkty zdarma nebo hodnotné výhry?

Žena se dívá do notebooku a usmívá se u toho Roman Samborskyi / Shutterstock.com

Máte rádi překvapení? S adventními kalendáři pro dospělé se v posledních letech roztrhl pytel, a to i na internetu. Své vlastní nabízí i většina velkých řetězců. Každý den si pod digitálními okénky můžete „vyloupnout“ zajímavé ceny, produkty zdarma nebo se zařadit do slosování o dárkové karty a hodnotné ceny. Ještě není pozdě, tak mrkněte, jaké advenťáky si letos připravili Lidl, Kaufland, Penny, Albert, Rossmann nebo dm drogerie.

Přečtěte si také

Naučte se nový způsob, jak připravovat lososa! Po japonsku s Teriyaki omáčkou

Lidl: Advent plný slev

Adventní kalendář plný překvapení čeká na zákazníky v mobilní aplikaci Lidl Plus. Tu stačí každý den otevřít a rozbalit virtuální dárek, který se na obrazovce objeví (případně lze kliknout na odkaz, který je umístěný na úvodní stránce aplikace).

Uvnitř najdete každý den jinou výhodnou akci nebo slevu. Doposud mohli zákazníci za okénky adventního kalendáře najít například akci „2+1 zdarma na čokolády Milka“ nebo „20% slevu na značku vánočních cukrovinek Favorina“.

  • Kampaň probíhá od 1. 12. až do Štědrého dne 24. 12. 2023.
  • Kupón pro daný den lze získat pouze v daném dni (platnost kupónu činí 1 den). Slevu je potřeba stejně jako všechny ostatní aktivovat v sekci „Kupóny“, poté se automaticky uplatní při nákupu s naskenovanou aplikací na pokladně.
Online adventní kalendář řetězce Lidl Lidl.cz

Penny: Slevy až 100 % a minihry

V Penny to můžete až do Štědrého dne pořádně roztočit. V mobilní aplikaci Penny na vás každý den čeká jedno okénko kalendáře, které ukrývá slevový kupon nebo minihru, například v podobě kola štěstí. Na tom si můžete vytočit produkty se slevou až 100 %. Některá okénka vám navíc umožní se automaticky zařadit do slosování o hlavní a vedlejší ceny v podobě dárkových karet v hodnotě až 100 000 Kč.

  • Soutěž probíhá od 1. 12. do 24. 12. 2023 a platí pouze pro zákazníky registrované do mobilní aplikace Penny.
  • Každý den je možné jednou otevřít okénko adventního kalendáře a získat slevu, účastnit se hry či denní soutěže. Výhru ve formě kuponu obdržíte také na svůj e-mail a uplatnit ji lze na pokladně v kterékoliv prodejně Penny.
Online adventní kalendář řetězce Penny Penny.cz

Kaufland: Velké soutěže o hodnotné ceny

Kaufland jako každý rok spustil na svých webových stránkách adventní kalendář, ve kterém můžete soutěžit o skvělé balíčky cen. Každý den se pod očíslovaným políčkem skrývá registrační formulář. Po jeho vyplnění a odeslání se automaticky zařadíte do slosování. Až do Štědrého dne tak můžete zkusit štěstí a soutěžit například o elektroniku, hračky nebo pomocníky do domácnosti. K tomu ještě můžete získat poukaz do Kauflandu na nákup v hodnotě 1 000 Kč.

  • Soutěž probíhá od 1. do 24. 12. 2023.
  • Každý den je možné vyplnit soutěžní formulář pouze jednou. Výherci budou zveřejněni na stránkách Kauflandu v sekci „Soutěže“.
Online adventní kalendář řetězce Kaufland Kaufland / Facebook.com

Albert: Každodenní výhry

Také na stránkách řetězce Albert můžete až do Vánoc vyzkoušet štěstí a zapojit se do vánoční soutěže o ceny. Každý den se na webu hraje o jinou cenu (např. z kategorie elektroniky, hraček, pomocníků do domácnosti nebo praktických vychytávek na cesty). Jediné, co musíte udělat, je zadat svůj e-mail.

Kromě toho máte ještě šanci v Albertu vyhrát jednu ze dvaceti stavebnic Lego. Do slosování se zařadí automaticky každý zákazník, který provede v období od 27. 11. do 12. 12. 2023 minimálně dvě online objednávky.

Adventní čas zpříjemní i Billa nebo drogerie

Adventní kalendáře a věrnostní kampaně nabízí v prosinci i další řetězce. S drogerií Rossmann můžete například soutěžit na jejich Instagramu. Drogerie dm připravila pro své zákazníky čtyři předvánoční slevové kupony. Najdete je na jejich stránkách a každý lze otevřít jednu adventní neděli.

V prodejnách Billa zase máte možnost získat až do 3. 1. 2024 stylovou sadu příborů Banso Vogue. Stačí jednou nakoupit nad 1 800 Kč, předložit kartičku Billa Bonus club a sada bude zdarma vaše.

Zdroje: webové stránky jednotlivých řetězců