Bezdrátová sluchátka za pětistovku a iPhone za půlku. Jaké mají letos operátoři vánoční akce?

Žena objímá muže s krabičkou od telefonu 4 PM production / Shutterstock.com

Plánujete pod stromeček nadělovat sobě nebo blízkým nové telefony a příslušenství? U českých operátorů jsou stejně jako každý rok touto dobou vánoční akce a kampaně v plném proudu. Lákají na produkty za korunu, velké slevy na mobily, elektroniku i bezdrátová sluchátka nebo výhodné tarify. Jaké benefity nadělují letos v rámci limitovaných kampaní O2, Vodafone a T-Mobile?

Co v článku najdete

Přečtěte si také

Hodina ticha v supermarketu: Tesco v Sokolově testuje nákupy bez rušivých zvuků a světel

O2

Vánoční kampaň O2 se i letos točí kolem výhodných cen. Stejně jako loni rozdává voucher na slevu 1000 Kč za každou využívanou službu (získat jich lze až 8, slevy však nelze sčítat). Aktivovat si je můžete v mobilní aplikaci Moje O2 v sekci Moje Radosti a poté využít na prodejnách nebo v e-shopu na nákup telefonů a příslušenství z vánoční nabídky, nebo populárních bezdrátových sluchátek O2 Pods+, které vás díky tomu vyjdou jen na 499 Kč.

Muž a žena drží v ruce mobilní telefony ViDI Studio / Shutterstock.com

O2 + Air Bank = 300 Kč každý měsíc

Tou hlavní novinkou je letos ovšem spolupráce O2 a Air Bank. Za každý měsíc, kdy budete využívat produkty obou společností, vám na účtu přistane 300 Kč. „Služby operátora a banky dnes využívá každý, tak proč nezískat dlouhodobou finanční odměnu za něco, co je už teď běžnou součástí našeho života? Stačí mít internet, mobilní tarif nebo televizi od O2, aktivně využívat svůj běžný účet u Air Bank a odměna 300 korun může našim společným zákazníkům přistát na účtu každý měsíc,“ uvedl generální ředitel O2 Jindřich Fremuthn s tím, že peníze lze využít na cokoliv včetně úhrady měsíčních splátek za nákup nového telefonu.

Pokud tak například zákazníci O2 zkombinují obě odměny, mohou koupit nejnovější iPhone 15 5G prakticky za půlku. A druhou polovinu v podobě měsíčních splátek jim bude pokrývat bonus z AirBank.

T-Mobile

Také růžový operátor letos vsadil na levnější bezdrátová sluchátka. V jeho případě se jedná o špunty značky Baseus. Každý zákazník je může koupit se slevou tisíc korun jen za 499 Kč. Stačí si v aplikaci Můj T-Mobile v sekci Magenta Moments aktivovat kód na 1000 Kč a s tím zajít na jakoukoliv prodejnu. Ještě levněji můžete tato sluchátka získat za pouhou 1 Kč k nákupu vybraných mobilních telefonů.

I letos spolu s tím funguje oblíbená vánoční akce „dvojičky“, v rámci které T-Mobile rozdává k nákupu jednoho zařízení druhé jen za korunu, stačí si vybrat nebo prodloužit tarif na 24 měsíců.

Od konce listopadu navíc v mobilní aplikaci běží adventní kalendář, který každý den nabídne okénko se speciálním překvapením. „Adventní kalendář je u našich zákazníků velmi oblíbená součást aplikace Můj T-Mobile. Chceme je každý rok překvapit něčím novým, proto jsme se mu rozhodli dát trochu větší prostor a letos jsme ho spojili s naším zákaznickým programem Magenta Moments,“ přiblížila Andrea Výborná z T-Mobilu.

Rodina u vánočního stromečku kouká do mobilů, tabletů a notebooku fizkes / Shutterstock.com

Vodafone

O bohatou nadílku nepřijdou ani stávající a noví zákazníci Vodafonu. Smartphony, tablety, notebooky, televizory, herní konzole nebo chytré hodinky máte do Vánoc možnost získat podle zvoleného tarifu se slevou až 5 000 Kč. Levněji díky tomu budete moci pořídit například PlayStation 5, telefon Samsung Galaxy Z Flip5 a další mobily značek iPhone, Motorola, Xiaomi nebo Honor.

Vánoční kampaň nezapomněla ani na tarify. Neomezený Super + se dá nyní sjednat o více než 240 Kč levněji, u předplacených karet jsou připraveny až 2 týdny neomezených dat zdarma. Pokud si navíc vyberete z nabídky Vodafonu kterýkoliv televizor, získáte k němu Základní balíček Vodafone TV na 3 měsíce zdarma.

Operátor před svátky také připomněl svou službu s názvem druhý život telefonům iPhone. Použitá certifikovaná zařízení vrací do oběhu s dvouletou zárukou, čímž šetří planetu i peněženky svých zákazníků a zákaznic. Repasované telefony od Apple díky tomu vychází mnohem levněji, často se cenově vlezete i pod deset tisíc korun. Jejich aktuální nabídku najdete vždy na webu operátora.

Zdroje: t-mobile.cz, o2.cz, vodafone.cz, vodafone.cz