Věrnostní karta Lidl Plus je zdarma ke stažení do mobilu. Přináší víc slev, slevových kupónů i akcí

Věrnostní karta Lidl Plus je ke stažení do mobilu zdarma. A s ní další slevy, slevové kupóny i akce Lidl / Youtube

Věrnostní a slevové karty, účtenky a samolepky z obchodů vás s novou aplikací Lidl Plus v peněžence už trápit nebudou. Nový věrnostní program Lidl Plus v mobilu nabízí ještě více slev a výhod než obyčejné kartičky a kromě peněz šetří i plast a papír. Každý týden v mobilní aplikaci Lidl Plus najdete slevové nabídky a jednoduše si vyberete jen ty, které se vám líbí. Při placení stačí ukázat QR kód v mobilu a sleva na nákup se automaticky započítá.

Přečtěte si také

Češi řeší razantní zdražování po svém a pašují cigarety ze zahraničí

Jak používat věrnostní kartu Lidl Plus v obchodech?

Jednoduše si stáhnete aplikaci a vyberete v seznamu slevy na zboží, které vás zajímají, pak stisknete modré tlačítko s nápisem věrnostní karta Lidl, vygenerovaný QR kód ukážete na skeneru při placení u pokladny a všechny vaše slevy se načtou. 

Jak nainstalovat věrnostní kartu Lidl Plus do mobilu? Lidl / Youtube

Jak nainstalovat věrnostní kartu Lidl Plus do mobilu?

Registrace je velmi jednoduchá. Ve vašem mobilním telefonu otevřete obchod, kde stahujete mobilní aplikace. Vyhledejte Lidl Plus a stáhněte si aplikaci do svého mobilu.

Jak probíhá registrace do věrnostního programu Lidl Plus Lidl / Youtube

Jak probíhá registrace do věrnostního programu Lidl Plus?

Poté, co si aplikaci Lidl Plus stáhnete a otevřete ve svém mobilu, vás tento oblíbený obchod s potravinami uvítá a vyzve k registraci. V prvním kroku si zvolíte zemi: v našem případě Česká republika. Stisknutím modrého tlačítka další“ se posunete do dalšího kroku v registraci: do věrnostního programu Lidl Plus. 

Nyní se na displeji objeví informace o tom, že aplikace potřebuje souhlas pro personalizované nabídky a obsah, který můžete povolit, nebo zakázat.

Nyní vám mobilní aplikace Lidl představí v pěti krocích výhody Lidl Plus ve vašem mobilu. 

  • karta Lidl Plus umí najít výhodnější ceny, které jsou aktuálně k dispozici v dané prodejně 
  • slevové kupóny Lidl si můžete aktivovat předem z pohodlí domova, ještě než vyrazíte na nákup
  • ceny Lidl Plus u vybraných produktů znamenají, že je pořídíte s mobilní aplikací ještě levněji
  • stírací los: Setři losa
  • elektronické účtenky v mobilu

Pro ještě pohodlnější vyhledávání prodejen Lidl budete v dalším kroku instalace karty vyzváni k výběru prodejny, kde nejčastěji nakupujete. Stačí stisknout modré tlačítko „najdi prodejnu a vybrat jednu ze seznamu. 

Pro pohodlnější používání aplikace Lidl Plus si zvolte obchod Lidl, kde nejčastěji nakupujete Lidl / Youtube

Nejsložitější část registrace do věrnostního programu Lidl Plus přichází v dalších krocích, kdy bude potřeba se vyplněním informací o sobě zaregistrovat do účtu Lidl. Pokud již účet Můj Lidl máte, například tím, že jste nakupovali v internetovém obchodě lidl-shop.cz, stačí se přihlásit. Pokud ne, bude potřeba nový účet založit v dalších krocích.

Začnete s vyplněním: Jména a příjmení

Nejprve zadejte své jméno a příjmení Lidl / Youtube

Pro účast v programu vám musí být minimálně 18 let, a proto je důležité v dalším kroku vyplnit datum narození. 

Pro to, aby vám mohly chodit nabídky, které nejlépe vyhovují vašim potřebám, po vás bude Lidl vyžadovat v aplikaci také výběr jedné z možností, zda-li jste pan/paní, případně vás zajímají nabídky pro obě pohlaví.

Ani v registraci do věrnostního programu Lidl se neobejdete bez vyplnění čísla vašeho mobilního telefonu. Po jeho zadání vám přijde ověřovací šestimístný kód formou SMS zprávy na mobil, který je potřeba uvést do políčka „ověř svůj účet“.

Po zadání telefonního čísla vám přijde ověřovací šestimístný kód formou SMS zprávy, který je potřeba zadat do políčka „ověř svůj účet“ Lidl / Youtube

Posledním a velmi důležitým krokem v registraci do věrnostního klubu Lidl Plus je vytvoření vašeho unikátního bezpečnostního hesla.

Heslo do věrnostního programu Lidl Plus musí mít:

  • nejméně 6 znaků 
  • alespoň 1 písmeno
  • minimálně 1 číslici

Po úspěšně vyplněném heslu budete dále vyzváni, abyste vybrali jednu z možností, jakou formou si přejete, aby vás společnost Lidl kontaktovala v případě jimi nabízeného sortimentu. 

Na výběr máte:

  • elektronickou komunikaci (e-mail, SMS)
  • doručení poštou

Bez souhlasu s podmínkami účasti pro registraci do věrnostního programu Lidl Plus nebude vaše přihlášení úspěšné!

Co je to Lidl Plus a jak můžu nakupovat za nižší ceny?

S Lidl Plus máte vybrané produkty za ještě nižší ceny. Stačí si vybrat v záložce „ceny“, kde najdete také informace o dostupnosti výrobku. 

Aplikace Lidl Plus nabízí slevové kupóny přehledně na jednom místě Lidl / Youtube

Slevové kupóny v aplikaci Lidl Plus: Jak fungují?

Pokud máte rádi slevové kupóny, ale věčně bojujete s tím, že je zapomenete doma nebo někde založíte a nemůžete je najít, bude se vám další funkce aplikace Lidl Plus líbit. Máte v ní všechny slevové kupóny Lidl pěkně pod sebou a stačí si jen naklikat, který z nich chcete využít. Potvrdíte tlačítkem „aktivovat“ a všechny tyto produkty ze slevových kupónů se načtou a vygenerují do jednoho QR kódu, který stačí ukázat u pokladny při placení. Některé slevové kupóny Lidl se dají používat dokonce opakovaně. Kterých kupónů se tato možnost týká a jaká je jejich platnost, se dozvíte v záložce dostupnosti“. Digitální karta Lidl si pamatuje, které kupóny jste již použili, automaticky proto zobrazuje pouze ty, které použít ještě můžete. 

Každou neděli si můžete prohlédnout kupóny, které vás čekají od příštího týdne. 

Aplikace Lidl Plus si automaticky uloží vaše účtenky, nemusíte je tedy doma v případě reklamace pracně dohledávat Lidl / Youtube

Elektronické účtenky Lidl v mobilu 

Elektronická kartička Lidl Plus má další funkci, kterou u plastové karty můžete čekat jen stěží. Už jste někdy hledali účtenky kvůli reklamaci nebo vrácení zboží? Pak jistě víte, že se ne vždy může podařit po pár měsících účet od nákupu najít. Lidl Plus automaticky uloží vaše účtenky z nákupu na jedno místo v aplikaci zcela přehledně. Najdete je v sekci „moje účtenky“. Důležité účty si můžete označit hvězdičkou a cenné zboží se označí automaticky. 

Díky přehlednému souhrnu nákupu uvidíte také, kolik jste s aplikací Lidl Plus ušetřili Lidl / Youtube

Souhrn nákupu v aplikaci Lidl Plus 

V záložce „souhrn nákupu“ jedním kliknutím zjistíte, kolik jste za nákup utratili, ale také, kolik jste ušetřili díky slevám a slevovým kuponům. 

Jako bonus ke každému nákupu s Lidl Plus získáte virtuální stírací los Setři losa Lidl / Youtube

Stírací los Setři losa za každý nákup v Lidl s aplikací Lidl Plus

Aby nákup byl ještě příjemnější, za každý nákup, který v Lidlu uděláte a použijete věrnostní kartičku Lidl Plus, získáte virtuální stírací los Setři losa. Stačí ho setřít prstem pár tahy po displeji mobilu a hned uvidíte, jestli jste vyhráli. 

V aplikaci Lidl Plus si prohlédnete také aktuální letáky Lidl Lidl / Youtube

V aplikaci Lidl Plus najdete i všechny letáky a produkty z e-shopu

Při nainstalování aplikace Lidl Plus budete mít ve svém mobilu přístup i k aktuálním letákům a produktům z lidl-shop.cz. 

V aplikaci nechybí ani mapa prodejen Lidl, ať už tedy budete kdekoli, a to třeba i v zahraničí, vždy najdete nejbližší prodejnu Lidl. 

Tip: Rádi chodíte i do jiných obchodů? Pak by vám neměla chybět ve vašem mobilu aplikace Kupi.cz. Je zcela zdarma a najdete v ní české i zahraniční letáky a slevové akce ze všech supermarketů. Navíc, pokud si to budete přát, vám Kupi.cz pošle automatický e-mail o tom, že je vámi vybrané zboží v akci. Budete tak mít přehled o tom, kde nakoupit levněji, a neunikne vám žádná sleva. 

Lidl Plus funguje i v zahraničí

Lidl Plus funguje i v jiných vybraných zahraničních zemích. Stačí změnit stát v nastavení účtu.