Farmářské fazole s čedarem
Ilustrační foto: Elena Veselova / Shutterstock.com
Farmářské fazole s čedarem jsou rychlý, sytý recept, který obsahuje červené fazole z plechovky. Točený salám a čerstvá chilli paprička dodají jídlu delikátní chuť.
Recept farmářské fazole s čedarem vás vyjde na 17 Kč za 1 porci.
4 porce uvaříte
za 68 Kč.
-
-
1
ks
-
3
stroužky
-
300
g
-
0,5
lžičky
-
1
ks
-
2
plechovky
-
1
plechovka
-
2
ks
-
2
snítky
-
150
g
-
-
-
*Cenu odhaduje Kupi na základě akčních a běžných cen a je orientační. Našli jste chybu? Dejte nám vědět
na e-mail [email protected].
Postup přípravy
-
Na rozpálené pánvi na oleji osmahněte nakrájenou cibuli.
-
Přidejte česnek, nakrájený točený salám, chilli papričku, koření a bylinky.
-
Zalijte plechovkou rajčat, vmíchejte slité fazole a dle chuti pálivý kečup.
-
Směs nechte alespoň 10 až 15 minut prohřát, než bude připravena k podávání.
-
Na talíři ozdobte strouhaným čedarem a přidejte krajíc chleba.
Líbil se vám recept Farmářské fazole s čedarem? Sdílejte jej a podělte se o něj se svými přáteli.
Recepty, které by vás mohly zajímat