Pohanková kaše

Čas přípravy: 15 min
Obtížnost: Snadný
Redakce Kupi.cz
16. února
Pohanková kaše, servírovaná v bílé misce, ozdobená jablkem Kupi.cz

Hledáte zdravou, bezlepkovou snídani? Vyzkoušejte pohankovou kaši! Připravíte ji během pár minut. Pohanka obsahuje spoustu vlákniny a zasytí vás tak na delší dobu. Je to ideální snídaně nejen pro všechny, kteří chtějí začít hubnout.

Postup přípravy

  • 1

    Mléko smícháme s instantní pohankovou kaší a přivedeme k varu. Jakmile kaše začne vřít, vaříme dalších cca 3–5 minut do požadované hustoty.

  • 2

    Jablko oloupeme, nakrájíme na kousky a uvaříme v páře. Změklé jablko rozmačkáme a přidáme skořici podle chuti.

  • 3

    Hotovou kaši můžeme ozdobit jablkovým pyré.

Zajímavé tipy
  • Kaši můžete ozdobit také čerstvým nebo sušeným ovocem.
  • Kaše skvěle chutná i s bezlaktózovým mlékem.
  • Vyzkoušejte také špaldovou kaši nebo ovesnou kaši.

Líbil se vám recept Pohanková kaše? Sdílejte jej a podělte se o něj se svými přáteli.