1/0
Veganský crumble s vanilkovým krémem je lahodný a jednoduchý dezert, který potěší svou křupavou drobenkou a voňavou ovocnou náplní. Kombinace jablek, sušeného ovoce a jemného vanilkového krému dodává dezertu bohatou chuť. Díky rostlinným surovinám je lehký a vhodný pro každého.
Oloupejte a nakrájejte na kostky jablka, přidejte 30 gramů cukru, javorový sirup, brusinky, rozinky, promíchejte a dejte do formy na pečení.
Pšeničnou mouku, ovesné vločky, 30 gramů cukru, slunečnicový olej, prášek do pečiva a vodu smíchejte a dejte do formy s jablky, posypte plátky mandlí a pečte 20-30 min 180 °C.
Mandlové mléko, moučkový cukr, kukuřičný škrob a vanilku důkladně promíchejte a vařte do ztuhnutí asi 2-3 minuty.
Líbil se vám recept Veganský crumble s vanilkovým krémem? Sdílejte jej a podělte se o něj se svými přáteli.