Potravinářský průmysl

Víte, jaký je rozdíl mezi českým a zahraničním máslem? Zjistěte, které je lepší!
Instantní polévky způsobují metabolický syndrom. Ukázalo se, že se ani po 2 hodinách v žaludku nerozloží
Průmyslově zpracované potraviny dobře chutnají, ale zvyšují riziko rakoviny
Tajemství průmyslového zpracování potravin odhaleno: Tři neuvěřitelné způsoby, jak se vaše jídlo transformuje!
Danone čelí obvinění za znečišťování planety: Údajně mlčí o svém dodavatelském řetězci
Německé řetězce už nechtějí být závislé na dodavatelích potravin a přebírají jejich roli
Jak vypadá budoucnost gurmánských lahůdek? Losos a krevety z 3D tiskárny, foie gras ze zkumavky
Podle nové studie se v EU více potravin vyhazuje, než dováží
Přerostlá a polámaná rychlokuřata: Obránci zvířat zveřejnili záběry ze tří českých farem chovající kuřata na maso
Dopady klesajících prodejů: Danone redukuje sortiment a bude nabízet méně výrobků, podobně uvažuje i Volkswagen
Na nekalé praktiky si došlápne nový zákon o významné tržní síle
Cukr nad zlato: Nestlé a Kofola hlásí zdražení oblíbených produktů, připlatíme si i za vánoční cukroví
Všechno je už teď drahé. Připravte se ale na další zdražování potravin
Výrobci nenápadně zmenšují objem výrobků, gramáže či ubírají procenta alkoholu tak, aby nemuseli zdražovat
Češi mají pátý nejlevnější chleba v EU. Pekařům se nelíbí ani nízká cena za rohlík
V Česku chybí 5 000 řezníků. Musíme je dovážet ze zahraničí
Nedostatek pekařů likviduje jednu pekárnu za druhou