Podnikání

„Zavřel bych fast foody, pak by lidi víc ocenili meníčko a obsluhu.“ Šéfkuchař Lukáš Neckář o Češích v restauracích
Influencerka Bé Hà Nguyen: Lékaři by měli klientům rozmlouvat zbytečné zákroky. Mladé dívky ztrácejí soudnost
Prošvihli jste podání daňového přiznání? Máte čas do pondělí 12. května bez pokuty, tak si pospěšte
Makronky mě dohnaly až na dno, přiznává Blanka Hanková o vyhoření a nejnáročnějším období svého podnikání
O platu šikovných řemeslníků si vysokoškoláci můžou nechat jen zdát, ukazuje praxe
Společnost stará více než 130 let má problémy: Výrobce baterií Varta má zachránit Porsche
Džemem to nekončí. Meghan Markle se neponaučila a tentokrát to zkouší s prodejem psích sušenek
Skončí kurýři na IČO? Evropská unie pracuje na nové legislativě, aby dostali stejná práva jako zaměstnanci
Navzdory nárůstu v posledním čtvrtletí loňského roku se české gastro drží jen těsně nad hladinou