Párky

Vídeňské, frankfurtské, debrecínské nebo spišské. Mezi párky jsou rozdíly, jméno kvalitu nezaručí
Naučte se opékat špekáčky jako profesionál. Správné naříznutí je zásadní
Výborná polévka, kterou proslavily kantýny: Pojmenovali jsme ji po párcích a připomíná gulášovou polévku
Populární americká rychlovka z ulice: V Americe je známá díky Němcům a legendární název jí dal jezevčík
V opékacích párcích, které se vyprodaly, je nebezpečná bakterie. Pokud je máte doma, v žádném případě je nejezte
Stažení výrobků v obchodech: Pozor na párky s úlomky kovů nebo dezert, který může vyvolat alergickou reakci
Co jsou to syrové klobásy? V kuchyni se s nimi pracuje úplně jinak než se sušenými, chuťově ale nezklamou
Znáte všechny druhy hořčice? Víte, která z nich je nejpálivější, a která nejsladší?
Nejlepší hot dog na grilu i v kuchyni! Máme 7 tipů, jak ho bohatě i netradičně obložit