Hovězí maso

Víte, že tučné maso byste měli jíst maximálně dvakrát do týdne? A pozor také na grilování!
Sekaná z hovězího masa
Čas přípravy: 1 hod 15 min Obtížnost: Střední Cena: 92 Kč

Sekaná z hovězího masa

Tradiční sekaná je jedno z jídel, které miluje snad každý. Je totiž skvělá teplá s bramborem, ale i studená na chlebu. Dá se připravit z mletého hovězího či vepřového masa nebo i mixu. V tomto receptu si upečeme sekanou na jarní způsob – se spoustou bylinek a s vejcem uprostřed.

Sekaná z hovězího masa
5 tipů na víkendový oběd: Co uvařit v sobotu a v neděli?
Kulinářský poklad Balkánu: Rychlý recept na čevabčiči, které vás dostane vynikající chutí
Jak maso na domácí tatarák bezpečně zpracovat a čím ho správně dochutit?
Nažhavte grily! 5 tipů na víkendové grilování
Legendární UHO: Univerzální hnědá omáčka chutná báječně, když ji uděláte z kvalitních surovin
Delikatesa pojmenovaná po Asiatech: Božský tatarák z hovězí svíčkové budete milovat
Vynikající texaská specialita: Nejlepší chilli con carne snadno vykouzlíte i doma
5+2 tipů na nejlepší velikonoční oběd: Co si uvaříte o víkendu?
Proč i čerstvý steak zešedne a je bezpečné takové hovězí maso jíst?
Známe recept na nejlepší sekanou! A ještě vám dáme tipy na to, aby při pečení už nikdy nepraskla
Klasika s maďarskými kořeny: Recept na poctivý hospodský guláš
Jídlo jako bota britského generála: Hovězí Wellington podle receptu Jamieho Olivera budete zbožňovat
Tip na báječný oběd: Vynikající hovězí líčka podle Zdeňka Pohlreicha
Tajemství chuti je v koření: Vynikající rajská omáčka s hovězím podle Přemka Forejta
25 tipů na vynikající víkendový oběd. Co si uvařit v sobotu a v neděli?
IKEA prozradila svůj tajný recept na masové kuličky s omáčkou. Odteď si je můžete připravit doma
Německý Lidl pod palbou kritiky. Hovězí a kuřecí maso před krádežemi chrání speciálními samolepkami, vepřové vynechává
Španělský ptáček: Česká klasika, kterou si dopřával už Rudolf II.
Hybridní rýže jako udržitelný zdroj proteinu. Vědci do ní přidali laboratorně vytvořené buňky hovězího masa