Adventní kalendáře a vánoční ozdoby: Aktuální nabídka nejen v supermarketech

Adventní kalendář Kinder Kupi.cz

Nemůžete se dočkat Vánoc? Začněte s přípravami už nyní a nalaďte se na vánoční notu, je pro to ideální příležitost. Obchody se totiž začínají plnit adventními kalendáři, vánočními cukrovinkami i tematickými ozdobami. Inspirujte se v našem článku a vyrazte na předvánoční nákupy.

Přečtěte si také

Víte, co se stane s pečivem, které nekoupíte? Nevyhazuje se! Víme, jak ho supermarkety využívají

Kam vyrazit na adventní kalendáře?

Adventní kalendáře se staly neodmyslitelnou součástí předvánočního období a pro mnohé děti jsou prostě synonymem Vánoc.

Výběr kalendářů je v dnešní době tak rozmanitý, že nemusíte hledat dlouho – už v průběhu října začínají supermarkety i drogerie nabízet různé varianty adventních kalendářů. Stejně tak rozmanité jsou i jejich ceny, ty nejlevnější čokoládové začínají na 50 Kč, většina ale stojí okolo 200 Kč. Ve slevách je pak ulovíte ještě výhodněji.

Kromě tradičních jedlých kalendářů od oblíbených značek, jako jsou Ferrero, Kinder nebo Tchibo, můžete najít také kalendáře s jinými lákadly. Adventní dobrodružství může začít třeba otvíráním malých dárků v podobě kosmetických přípravků, čajů, nebo dokonce malých hraček. Jejich cena je pochopitelně vyšší než u čokoládových kalendářů, například Garnier kalendář seženete za 699 Kč, kalendář s produkty značky Nivea za 999 Kč.

Vánoční nabídka v supermarketu Albert Kupi.cz

Jaké další vánoční produkty obchody nabízí?

A vánoční nabídka v obchodech se zdaleka neomezuje jen na adventní kalendáře. Například v supermarketech Albert najdete čokoládové figurky Santy Clause, v Actionu na vás zase čekají tematická lízátka nebo bonboniéry ve tvaru vánočního stromečku. A co by to bylo za Vánoce bez lahodného punče? Seženete jej třeba v Kauflandu.

Vánoční nabídka v drogerii Rossmann Kupi.cz

Co seženete v drogeriích?

Rossmann

I drogerie Rossmann mají co nabídnout. Vybírat můžete třeba z čokoládových kalendářů od Lindt s lahodným překvapením, adventních kalendářů Yankee Candle pro vytvoření příjemné vánoční atmosféry pomocí vonných svíček, nebo kosmetických kalendářů od značek Revolution a Garnier pro kosmetické nadšence. Vybere si opravdu každý.

Vánoční nabídka dm drogerie Kupi.cz

Dm drogerie

Dm drogerie se jako každý rok překonává v širokém výběru adventních kalendářů. Malé i velké milovníky kouzel a magie jistě potěší kalendáře inspirované světem Harryho Pottera. Dm myslí i na příznivce rostlinné stravy, přímo pro ně je určen kalendář s veganskými pochoutkami. V nabídce nechybí ani kalendáře věnované domácím mazlíčkům. A to zdaleka není vše, podívejte se na aktuální nabídku drogerie ve fotogalerii níže.

Vánoční nabídka v obchodě Sparkys Kupi.cz

Vánoční nabídka v hračkářstvích

Hrají si vaše děti rády se stavebnicemi? S LEGO kalendářem nešlápnete vedle. V hračkářství Sparkys najdete LEGO inspirované oblíbeným Harrym Potterem, Marvel superhrdiny nebo filmy Star Wars. Adventní kalendáře ukrývající hračky nabízí i další hračkářství, jako je třeba Pompo nebo Bambule.

Vánoční nabídka v UNI HOBBY Kupi.cz

Vánoční ozdoby

Nedočkavě vyhlížíte Vánoce? Udělejte si radost a vneste do svého domova vánoční atmosféru už nyní. Jak jinak toho docílit než nákupem vánočních ozdob, které nabízí hobby markety i obchody s dekoracemi a domácími potřebami. Keramičtí skřítci, hrníčky, dózy, sobi nebo polštáře. To vše a mnoho dalšího na vás čeká v obchodech, jako je UNI HOBBY, Action nebo Pepco.

Co vás z vánoční nabídky oslovilo nejvíce? Dejte nám vědět do komentářů.

Zdroje: Jednotlivé obchody uvedené v článku, Kupi.cz