Školní potřeby v akcích supermarketů

Dívka si vybírá v obchodě školní potřeby, v pozadí její rodiče u nákupního vozíku. Drazen Zigic / Shutterstock.com

Čas každodenní pohody, výletů, grilovaček a koupání je pryč. Děti to slyší opravdu nerady, ale nedá se nic dělat – jako každý rok je na čase opět usednout do lavic. Předtím je ovšem potřeba pořídit pořádnou výbavu. Psací potřeby, sešity, ale i další vychytávky, které učení usnadní. Kde sehnat školní pomůcky v akci a jak ještě více ušetřit?

Přečtěte si také

Jak se doopravdy Češi stravují? Ke snídani si dá každý stý Čech pivo!

Kam vyrazit pro kompletní školní výbavu?

Září je tady a spolu s ním i návrat do školních lavic a každoroční shon za školními pomůckami.

V jakých obchodech seženete veškerou výbavu pěkně pohromadě, abyste ušetřili čas i peníze? A jaké další užitečné vymoženosti se dětem mohou ve škole hodit? Podívejte se na přehled akcí, které na vás čekají.

Albert – nejlevnější sešity, pastelky a také knížky

Máte-li po ruce hypermarket Albert, jeho návštěvu určitě zvažte – levnější sešity totiž seženete jen stěží. Zároveň k nim můžete rovnou přihodit i kompletní obsah školního pouzdra, od tužek a pastelek, přes užitečné zvýrazňovače až po moderní gumovací pera.

Celý akční leták Albert si prolistujete na Kupi.cz.

Strana letáku Albert se školními pomůckami Albert

Billa – pro malé umělce i hračičky

I prodejny Billa nabízejí široký výběr sešitů a psacích potřeb. Stejně dobře v nich ale můžete svoji ratolest vybavit na hodiny výtvarné výchovy – pokud vaše dítko láká umění, z nabídky tohoto řetězce bude nadšené.

Aktuální akční letáky Billa najdete vždy na nákupním rádci Kupi.cz.

Leták Billa s nabídkou školních pomůcek Billa

Do Kauflandu pro školní potřeby i oblečení

Pokud máte blízko do Kauflandu, určitě se na nákup školních potřeb vydejte právě tam. V nabídce má řetězec velké množství potřeb pro malé i velké školáky a ušetřit můžete i při nákupu oblečení, které je právě teď v akci.

Akční leták Kaufland najdete vždy na největším nákupním rádci Kupi.cz.

Akční leták Kaufland Kaufland

Tesco – výbava Minecraft

I Tesco nabízí kolekce dětského oblečení nebo školních pomůcek, náš tip byste neměli promarnit. V prodejnách Tesco můžete sbírat body na nažehlovačky nebo snídaňové sety Minecraft.

Akční leták Tesco s nabídkou pro školáky Tesco

Ať už se vydáte na nákup školních potřeb kamkoli, nezapomeňte si najít na nákupním rádci Kupi.cz slevy, které potěší nejen vaši peněženku.