Vyhrajte ceny za 350 000! Nákupní rádce Kupi slaví 10 let

Grafika s balónky a cenami Kupi

Je to neuvěřitelné, ale nákupní rádce Kupi.cz vám již 10 let pomáhá ušetřit vaše peníze při každodenních nákupech. A protože hlavně díky vám jsme za tu dobu pořádně vyrostli, rozhodli jsme se, že dárky budeme rozdávat my všem našim věrným i novým uživatelům, kteří jsou součástí naší velké rodiny anebo se do konce měsíce do Kupi zaregistrují. Vyhrát tak můžete sauny, vířivé vany, kuchyňské roboty a kuchyňské váhy, kávovary, hračky, chytré hodinky nebo zdravou výživu.

Přečtěte si také

Tip na rychlé pohoštění: Tortilla rolády s pomazánkou a zeleninou připravíte lusknutím prstu

Kupi slaví 10 let

Už deset let pomáhá nákupní rádce Kupi svým uživatelům šetřit peníze při nákupech. Nápad se zrodil v hlavách dvou kamarádů, kteří chtěli lidem pomoci se zorientovat v akcích supermarketů, ale zároveň zbavit majitele poštovních schránek přetékajících papírových letáků, které nejsou ekologické a obvykle není čas je ani pořádně prolistovat. Tak vznikla stránka Kupi.cz, která má všechny probíhající akce v malíčku, a přitom nikoho nenutí listovat všemi letáky. Stačí si jednoduše vyhledat jen to zboží nebo obchod, kde nakupujete. Více o historii Kupi se dozvíte v tomto článku.

Zapojte se do velké narozeninové soutěže Kupi o ceny za 350 000 Kč

Jak jsme už v úvodu zmínili, i přesto, že my v Kupi slavíme kulaté výročí, dárky rozdělíme mezi naše uživatele. Díky partnerům soutěže Sencor, Marimex, Penny, Tchibo, Zapf Creation, Little Tikes a Grizly máme pro vás více než 120 cen v celkové hodnotě 350 000 Kč. Do velké narozeninové soutěže s Kupi se mohou zapojit jak už registrovaní uživatelé, tak i ti, kteří registraci na Kupi vytvoří nově a tipnou si v naší soutěži odpovědi na 5 otázek.

Soutěžní post k 10 letům Kupi Kupi

Co můžete v soutěži 10 let Kupi vyhrát?

Soutěž trvá od 17. října do 31. října 2022. A šance na výhru je opravdu vysoká!

Zapojit se do soutěže můžete na této stránce: www.kupi.cz/soutez

Soutěžíme ve 3 kategoriích:

  1. Za účast: Každý účastník, který vyplní soutěžní formulář, se automaticky zařazuje do losování o poukázky na nákup v Penny Marketu a na Grizly.cz.
  2. Za správné odpovědi: Účastník, který správně určí odpovědi na našich 5 soutěžních otázek, se zařazuje do losování o hodnotné ceny, jako jsou například infrasauna sauna a vířivka Marimex, kuchyňské roboty a další spotřebiče značky Sencor, poukázky na nákup v hodnotě až 10 000 korun v Penny Marketu, kávovary Tchibo, hračky a elektronika pro kluky i holky výrobců Zapf Creation a Little Tikes.
  3. Bonusová tipovačka: Účastník, který si správně tipne odpověď na bonusovou (nepovinnou) otázku nebo bude správné odpovědi nejblíže, vyhraje infrasaunu značky Marimex.

Partneři soutěže:

SENCOR

Sencor je původem japonská značka spotřební elektroniky, jejíž historie sahá až do roku 1969, kdy se nejvíce proslavila výrobou kazetových magnetofonů. Dnes se Sencor se může pochlubit velice rozmanitým portfoliem produktů, jako jsou například tablety, telefony, kuchyňské spotřebiče, domácnost, zdraví a krása, televize atd. Zároveň se firma zaměřuje na nové inovace a nadčasový design produktů, a tak zatímco ostatní značky o inovacích neustále mluví, SENCOR je pravidelně promítá do své nabídky a myslí také hlavně na cenovou dostupnost pro zákazníky.

Marimex

Pokud hledáte jedničku v bazénovém sortimentu a příslušenství, je to právě značka Marimex. V největším showroomu bazénů a trampolín v České republice si vybere s pomocí zkušených a proškolených prodejců i nejnáročnější zákazník. Skvělé ceny a rychlé dodání díky velkým skladovým zásobám a špičkový servis, to jsou hlavní benefity tradičního českého prodejce bazénů, trampolín a infrasaun Marimex.

Penny Market

Společnost Penny Market, s.r.o., je dceřinou společností mezinárodního obchodního řetězce REWE, který je jednou z největších světových obchodních společností. Na český trh vstoupil Penny Market před 25 lety v roce 1997 a zaměřil se na rozvoj nových prodejen v regionech. Díky tomu dnes provozuje více než 400 prodejen, což je nejširší síť v ČR, a poskytuje práci více než 6 000 zaměstnancům. Pravidelně slaví úspěchy v programu Volba spotřebitelů a svým zákazníkům nabízí věrnostní program PENNY karta.

Tchibo

Tchibo už dávno není jen o kávě. V prodejnách a na e-shopu Tchibo najdete inspiraci a vždy něco nového pro vás, vaši rodinu i celou domácnost od oblečení přes sportovní vybavení, domácí i zahradní potřeby, nábytek nebo bytové dekorace.

Zapf Creation

Společnost Zapf Creation má ve svém portfoliu řadu Baby Annabell, která byla na trh uvedena v roce 1998. Brzy na to se stala jednou z nejprodávanějších panenek a získala si srdce mnoha dětí, zejména ve Velké Británii. Díky realistickým funkcím a roztomilým zvukům je skoro jako opravdové miminko a své malé rodiče doprovází po celý den.

Little Tikes

Little Tikes pro vás už více než 50 let vyrábí ty nejkvalitnější dětské produkty. Děti podporují v aktivitě a kreativitě, zároveň podněcují jejich fantazii, hru a hlavně zábavu. Little Tikes dětem předkládá bezpečné interaktivní hračky, díky kterým se děti mohou rozvíjet duševně, emociálně i fyzicky. Široký sortiment Little Tikes zahrnuje malé i velké interaktivní hračky pro miminka, batolata a menší děti.

Grizly

Prvopočátky české rodinné značky Grizly sahají do roku 2014, oficiálně se pak e-shop Grizly zrodil v roce 2016 a od této doby si můžete top produkty zdravé výživy nechat poslat až k vašim dveřím. Grizly se zabývá nejen prodejem, ale i vlastní výrobou a balením. Mezi nejznámější výrobky patří hlavně oříšky a vlastní oříšková másla, ale dalo by se říci, že každý, kdo hledá něco okolo zdravého životního stylu, si u nich najde své. Ať už je to sportovec, vegetarián nebo maminka shánějící běžný nákup pro rodinu.