Na co se aktuálně sbírají body v obchodech? Letní akce v supermarketech, které stojí za to využít

Potravinové dózy Penny Penny

Pokud rádi sbíráte body v rámci slevových akcí, máme pro vás dobré zprávy. Potravinové řetězce Albert, Penny, Billa a Tesco nezahálí ani přes léto. Jaké výhodné nabídky si pro své zákazníky připravily tentokrát? Kromě nového vybavení do kuchyně se můžete těšit i na skvělé pomocníky na cesty.

Přečtěte si také

V pražském obchodním centru prohrabali koše a nestačili se divit! 3 tuny odpadu byly plné překvapení

Penny láká na potravinové dózy

V Penny se aktuálně sbírají body na výhodný nákup skleněných dóz. Ty se jistě uplatní v každé domácnosti.

Jak je získat? Za každých 200 korun nákupu dostanete jeden bod a jakmile jich nasbíráte deset, vybraná potravinová dóza může být vaše. Jen nezapomeňte body předem nalepit do sběratelské kartičky. Ukončení je plánováno na 24. 8. nebo do vyprodání zásob.

Co se teď vyplatí koupit v Penny?

Kupte se slevou Nektar Relax.

Porovnat slevy

V Billa se aktuálně sbírají body na Albi Billa

Billa rozdává deskové hry Albi

Jen co skončilo sbírání bodů s Disney, odstartovala Billa další zajímavou akci. Tentokrát ale platí pouze pro členy věrnostního programu. Svoje elektronické body zde mohou vyměnit za deskové hry od společnosti Albi. Pokud tedy o programu Bonus Club uvažujete, možná je právě teď ideální doba. Můžete hodně ušetřit, a navíc získáte skvělý dárek nejen na cesty. Čas na rozmyšlenou máte do 17. 8. nebo do vyprodání zásob.

V Albertu se sbírají body na chalupářské vybavení Albert

Stylová chalupářská kolekce v Albertu

Retro vybavení do kuchyně a sladěné zahrádkářské potřeby teď můžete získat v supermarketech i hypermarketech Albert. Kvalitní, funkční, ale také velmi stylové kousky budete mít díky bodům se slevou až 70 %. Záleží jen na vás, jestli si vyberete nový hrnec, pekáč, salátovou místu nebo například zahradnické nůžky.

A jak se zapojit? Vyzvedněte si na pokladně papírovou kartičku nebo si stáhněte aplikaci Můj Albert, kde získáte pro začátek dokonce čtyři bonusové body. Celá akce probíhá až do 2. 8., případně do vyčerpání zásob v prodejnách.

Za co nasbírat body v Albertu?
Řetězec Tesco má sběratelskou akci, která se jmenuje Jurský svět a byla prodloužena do 12. 7. 2022 Tesco

Jurský svět v Tescu

Najdou se však i sběratelské akce pro děti. Jednu z nich pořádá řetězec Tesco, jmenuje se Jurský svět a byla prodloužena do 12. 7. 2022. Body i zde můžete sbírat pouze v rámci členského programu Clubcard, ale jde to i na papírové kartičce, nejen elektronicky. Za výhodné ceny si pak vaši nejmenší vyberou jednoho z pěti plyšových dinosaurů. Celá limitovaná edice je přitom vyrobena s respektem k přírodě a obsahuje recyklované materiály.