Nezapomeňte! V neděli je Den otců: Tipy na praktické, vtipné i personalizované dárky pro tatínky

Dívka zakrývá oči svému tatínkovi, který drží krabičku s dárkem Evgeny Atamanenko / Shutterstock.com

Den otců není jen moderním svátkem, ale i skvělou příležitostí, jak udělat tatínkovi radost. Letos připadá na 18. června, na nákup vhodného dárku tedy máte nejvyšší čas. Pokud si zatím nevíte rady, nechte se inspirovat naším výběrem. Ať už je váš tatínek kutil, sportovec, vtipálek nebo milovník designu, díky našim tipům si určitě vyberete. Vše navíc můžete pořídit za akční ceny.

Přečtěte si také

Propadlá STK. Jak vysoká pokuta řidiči za jízdu hrozí a co se bude dít v případě dopravní nehody?

Tipy na praktické dárky

Možná váš tatínek právě shání nové zahradnické potřeby nebo vybavení na svůj oblíbený sport. Překvapte ho a kupte mu je. Právě teď navíc seženete nářadí pro kutily i zahrádkáře za skvělé ceny. Inspirovat se můžete v letácích hobby marketů.

A to samé platí pro oblečení na letní sporty nebo turistiku. Zajímavé nabídky najdete třeba v Decathlonu a Intersportu.

Oslavte Den otců pořádným obědem

Tipy na vtipné dárky

Pokud máte s tatínkem podobný smysl pro humor, vsaďte na tričko, ponožky nebo hrnek s veselým potiskem. Výběr na e-shopech je obrovský a většina z nich nabízí i vytvoření potisku na míru podle vašeho návrhu. Jen počítejte s vyšší cenou než u hotových produktů. A raději se předem informujte, jak dlouho vyřízení objednávky trvá.

Láhev alkoholu v dřevěné krabici El Nariz / Shutterstock.com

Tipy na jedlé dárky

Kvalitní čokoláda nebo prémiový rum jsou sázkou na jistotu. Když je však originálně zabalíte nebo přidáte personalizovanou etiketu, udělají každému muži ještě větší radost. Stejně tak budete mít úspěch s jedlou květinou z lahodných salámů a sýrů, případně s klasickým dárkovým košem. Rovnou pro vás tedy máme nejzajímavější slevové akce:

  • Albert nyní nabízí čokoládu Lindt Excellence za 59,90 Kč nebo rum Božkov republika za 299 Kč.
  • V Bille zase seženete vybrané druhy čokoládových pralinek Lindor za 119,90 Kč a vyplatí se i rum Legendario za 399,90 Kč.
Rumové kuličky s kokosem
Čas přípravy: 45 min Obtížnost: Snadný

Rumové kuličky s kokosem

Rumové kuličky s kokosem patří mezi nejoblíbenější nepečené vánoční cukroví. Kuličky krásně voní rumem a budete je mít hotové během chvilky.

Rumové kuličky s kokosem

Tipy na DIY dárky

A nezapomeňte ani na DIY dárky. Většina mužů je určitě ocení a mnohdy s nimi mohou pomoct i malé děti. Jak profesionálním, tak hobby kuchařům se určitě budou líbit zástěry s obtisky vašich rukou nebo jinými vlastními motivy. Vášniví čtenáři zase budou nadšení ze záložky do knihy, kterou vyrobíte nejen z tvrdého papíru, ale i z filcu nebo kůže.

Zdroj: Marianne, Prozeny.cz, Lifee.cz