Službu Klikni & Vyzvedni nabízí stále více obchodníků. Vyzkoušejte ji a ušetřete čas při nákupu dárků

Žena si u hypermarketu Tesco vyzvedává nákup Tesco

Moderní svět nabízí množství vymožeností, které nám mohou usnadnit život a každodenní práci. Jednou z nich je i online nákup potravin, který nám umožňuje naplnit ledničku, aniž bychom museli vůbec vkročit do obchodu. Službu Klikni & Vyzvedni nabízí například hypermarket Tesco či Makro, kde si svůj nákup můžete vyzvednout v určitých časových oknech, a dokonce i e-shop Jysk nebo hobbymarket Baumax.

Přečtěte si také

Pytle na bioodpad mohou být zrádné. Je vhodné je dávat do kompostu, nebo ne?

Nákup z Tesco si vyzvedněte cestou z práce

Potřebujete nakoupit, ale nemáte čas zdržovat se v obchodě? Pro všechny, kdo nechtějí procházet mezi regály hypermarketů, je tu služba Klikni a Vyzvedni, kterou u nás nabízí hned několik obchodníků.

Služba spočívá v online objednávce nákupu a jeho následném vyzvednutí na vybraném výdejním místě. Tuto službu nabízí například hypermarket Tesco, na jehož stránkách si jednoduše vyberete kýžené zboží, zvolíte časové okno a nákup si přijdete vyzvednout přímo do obchodu třeba cestou z práce. Tesco se zaručuje, že všechny výrobky jsou připravovány až v den vyzvednutí a po celou dobu jsou uskladněny na místě s regulovanou teplotou.

Zaměstnanec Tesco předává ženě na parkovišti nákup Tesco

Klikni a vyzvedni pro podnikatele

Rychlejší, jednodušší a bezpečnější nakupování slibuje díky službě Klikni & Vyzvedni i velkoobchod Makro určený pro podnikatele. Celý proces je přitom více než snadný. Stačí se zaregistrovat do systému buď přímo na prodejně, anebo v aplikaci Moje Makro, na e-shopu si naklikat všechny položky a zvolit čas doručení. Ve vybraný čas už poté stačí jen vyzvednout nákup na vybrané prodejně Makro a zaplatit.

Sháníte občerstvení na poslední chvíli?

Kupte se slevou Kofola.

Porovnat slevy

Vánoční dárky z pohodlí domova

Službu Klikni & Vyzvedni nenabízí pouze potravinové řetězce. V nabídce ji má i obchod s nábytkem a doplňky JYSK.cz, na jehož stránkách najdete nejen nábytek, ale také nepřeberné množství doplňků pro byt a zahradu, nádobí, lůžkovin, dekorací a svítidel. Co takhle pořídit si teploučkou přikrývku pro sledování vánočních pohádek a světelný řetěz, který rozzáří celý váš byt? I tyto produkty si můžete rezervovat online a vyzvednout na vybrané prodejně, a to navíc zcela zdarma.

Světelná hvězda a koule z JYSK JYSK

IKEA nabízí několik možností

Nákupy svým zákazníkům ulehčuje i nábytkový řetězec IKEA, který se u nás těší velké oblibě. Zboží si zde můžete rezervovat a vyzvednout buď přímo v jednom z obchodních domů, nebo ve výdejních boxech, které jsou umístěny v jejich okolí, případně na výdejním místě PPL Parcel shop. Pokud tedy nechcete procházet celým obchodním domem a zároveň chcete ušetřit za dopravu, tato možnost je pro vás ta pravá. Zboží si můžete objednat online a vyzvednout i na některé prodejně hobby marketu Baumax, který garantuje možnost vyzvednutí do 48 hodin od přijetí platby.

Prodejna Manufaktura s naaranžovaným vánočním zbožím Manufaktura

Kosmetika k vyzvednutí do 15 minut

„Abychom Vám Vaše nákupy co možná nejvíce usnadnili, i tento rok jsme pro Vás připravili službu Klikni & Vyzvedni. Nemáte chuť trávit delší dobu v prodejnách, ale zároveň byste rádi ušetřili za dopravu či obdrželi svůj nákup během chvilky? Pak je oblíbená služba, známá také jako „Click & Collect“, pro Vás jako stvořená. Vyberte si zboží z pohodlí domova či kavárny v našem e-shopu manufaktura.cz a vyzvedněte si jej, třeba už za 15 minut, na Vaší oblíbené pobočce.” Tak uvádí na svých stránkách službu Klikni & Vyzvedni český výrobce přírodní kosmetiky Manufaktura. Pokud vám schází některý vánoční dárek, mrkněte na jejich nabídku. Za 15 minut můžete mít objednávku u sebe.