Řetězec Albert stahuje z prodeje zeleninovou směs a varuje před konzumací všechny, kteří ji mají doma

Zeleninová směs SATKO v pozadí regál supermarketu Canva / SATKO

Křupavou topinku namazanou něčím chutným si čas od času dopřeje každý. Pokud máte doma v zásobě oblíbenou pikantní zeleninovou směs, ať už na opečený chléb nebo jako přílohu ke grilovanému masu či těstovinám, zbystřete! Řetězec Albert stáhl z prodeje jemně pikantní výrobek ve skle, který neprošel laboratorními testy. Zákazníkům za něj vrátí peníze.

Co v článku najdete

Přečtěte si také

Co uvařit o víkendu? 5 českých klasik na sobotní a nedělní oběd

Varování z Albertu

„Vážení zákazníci, upozorňujeme vás, že byl z prodeje v obchodní síti Albert stažen produkt SATKO LUTENITZA 300 g od dodavatele ŽLUVA - IMPOEXPO, spol. s r. o., s datem minimální trvanlivosti do 10. 2. 2024 z důvodu nevyhovujících laboratorních rozborů. Žádáme zákazníky, aby z preventivních důvodů výrobek nekonzumovali,“ informuje řetězec Albert na svých webových stránkách.

Zákazníci, kteří si uvedený produkt zakoupili, mohou toto zboží vrátit do 17. 11. 2021 a dostanou zpět peníze.

Za vzniklou situaci se řetězec Albert svým zákazníkům omluvil.

Nakládaná zeleninová směs Satko Ljutenica se však prodává i v řadě dalších supermarketů a velkoobchodů, proto doporučujeme zkontrolovat, jestli danou šarži s datem minimální trvanlivosti do 10. 2. 2024 od firmy SATKO LUTENITZA v 300g balení od dodavatele ŽLUVA - IMPOEXPO nemáte doma také.

Sterilovaná zeleninová směs je velmi oblíbená příloha na topinky, na těstoviny nebo k masu.