Máte stravenky Edenred? V Lidlu s novým věrnostním programem ušetříte stovky korun měsíčně

100 Kč cashback a slevy v Lidlu se stravenkam Edenred. Lidl.cz

Pro majitele stravenkových karet a stravenek Edenred jsou od 1. 6. 2021 připravené výhodné nákupy potravin ve více než 270 obchodech společnosti Lidl, a to díky nově zavedenému věrnostnímu programu.

Přečtěte si také

Výborné sladké jídlo našich babiček: Báječnými šlíšky s mákem se zavděčíte i dětem

Stravenkami Edenred lze v Lidlu platit od května

Navázáním spolupráce s dalším vydavatelem stravenek vyšel Lidl vstříc četným přáním zákazníků, kteří nemohli v prodejnách svými stravenkami zaplatit.

„Nyní jsme ve spolupráci se společností Edenred připravili pro naše zákazníky další novinku, a to ve formě cashbacku, díky kterému se nakupování v Lidlu stane ještě výhodnější. Věříme, že držitelé stravenek či stravenkových karet Edenred tuto novinku přivítají,“ říká mluvčí společnosti Lidl Tomáš Myler.

Ušetřete stovky korun

Platit v obchodech Lidl mohou majitelé stravenkových karet Edenredu a jeho stravenek Ticket Restaurant od 10. května. Nyní Edenred ve spolupráci se společností Lidl rozšířil do tohoto řetězce svůj věrnostní program, a to s platností až do konce srpna.

Za nákupy zaplacené stravenkovými kartami Edenred mohou lidé získat zpět tzv. cashback ve výši stovek korun měsíčně. Program však nezapomíná ani na zaměstnance, kteří dostávají papírové stravenky.

„Stokorunový cashback získá každý majitel stravenkové karty za každý druhý nákup v Lidlu v minimální hodnotě 500 korun. Stačí mít stravenkovou kartu Ticket Restaurant nebo stravenkovou peněženku na kartě Edenred, stáhnout si novou aplikaci Edenred a přihlásit se do věrnostního programu,“ říká Jakub Ryba, šéf inovací a marketingu Edenredu.

Máte papírové stravenky?

Zkrátka v Lidlu nepřijdou ani zákazníci s papírovými stravenkami Ticket Restaurant, kteří ve svých obálkách najdou slevový kupon ve výši 10 % na nákup v tomto řetězci. „Sleva bude platit na prvních 2 000 Kč nákupu a kupon je uplatnitelný do 30. 9. 2021,“ doplňuje Jakub Ryba.

Edenred stravenky jsou v Lidlu od 10. května 2021. koláž Lidl / Canva

Jakými stravenkami zaplatíte v jiných obchodech?

Platit stravenkami můžete samozřejmě i v prodejnách jiných řetězců. Například:

  • Penny Market – Ticket Restaurant a Chèque Déjeuner (případně eStravenky)
  • Kaufland – Naše stravenka, Edenred, UP stravenky, elektronickou stravenkovou kartou Benefit Plus a Sodexo Gastro Pass
  • Billa – Edenred, UP Česká republika, Sodexo
  • Tesco – Gusto karta, Sodexo, Edenred, UP Česká republika, Benefit Plus
  • Globus – Sodexo, UP Česká republika, Edenred, Benefit Plus

Kupi vám pomůže

Sledujte nabídku obchodních řetězců na Kupi.cz a nakupujte levněji. Stačí se dívat na webové stránky, nebo si zdarma stáhnout aplikaci přímo do telefonu.